Αργύρης Ντινόπουλος: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κήδεψε τον γιο του Βασίλη

Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι το πρωί της Τετάρτης στον Βασίλη Ντινόπουλο.

Ο 33χρονος, γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλου, αποτεφρώθηκε στη Ριτσώνα, όπως ήταν η επιθυμία της οικογένειας.

Βασίλης Ντινόπουλος

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός από τους γονείς του στο σπίτι του στα Εξάρχεια / Πηγή φωτογραφίας: facebook

Ο κ. Ντινόπουλος αποχαιρέτησε τον γιο του σε κλίμα βαθιάς οδύνης, με την οικογένειά του να μην μπορεί να πιστέψει πως «έφυγε» ο Βασίλης τους.

Βασίλης Ντινόπουλος: Θλίψη για τον πρόωρο χαμό του

Ο άτυχος άνδρας  βρέθηκε νεκρός από τους γονείς του στο σπίτι του στα Εξάρχεια. Καθότι ήταν συνεπής στη δουλειά του, όταν δεν πήγε στα ραντεβού του και δε σήκωνε τα τηλέφωνα, μπήκαν στο σπίτι με τη βοήθεια κλειδαρά και τον βρήκαν νεκρό.

«Δυσκολευόταν, αλλά προσπαθούσε. Το πάλευε. Έκανε πράγματα που και υγιής να είσαι δε βγαίνουν», είπε ο αδερφός του Βασίλη Ντινόπουλου, μιλώντας στο Tlive

Ο αδελφός του άτυχου Βασίλη Ντινόπουλου μίλησε για τον άτυχο 33χρονο και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, τον διαβήτη τύπου 1, λέγοντας πως η κούραση επιβάρυνε την κατάστασή του.

Βασίλης Ντινόπουλος: Συγκλονίζει ο αδερφός του - «Ταλαιπωριόταν για χρόνια»

«Είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό. Δυσκολευόταν, αλλά προσπαθούσε. Το πάλευε. Έκανε πράγματα που και υγιής να είσαι δε βγαίνουν», είπε ο αδερφός του.

Βασίλης Ντινόπουλος: Οι πρώτες πληροφορίες για τα αίτια θανάτου του

Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Βασίλης Ντινόπουλος φαίνεται να υπέστη υπογλυκαιμία. Πιθανόν να έχασε τις αισθήσεις του και το σάκχαρο τον «χτύπησε» στην καρδιά.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top