Βασίλης Ντινόπουλος: Συγκλονίζει ο αδερφός του - «Ταλαιπωριόταν για χρόνια»

Τι είπε για τη ζωή και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ο αδερφός του

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του Βασίλη Ντινόπουλου - Πηγή/βίντεο T live

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου, γιου του πρώην υπουργού και δημάρχου Βριλησσίων, Αργύρη Ντινόπουλου. «Ραγίζει» καρδιές ο αδερφός του.

Βασίλης Ντινόπουλος: Οι πρώτες πληροφορίες για τα αίτια θανάτου του

Ο αδερφός του άτυχου Βασίλη που εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια, μίλησε με λόγια αγάπης. Περιέγραψε τη λαμπρή καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Βασίλης Ντινόπουλος: Θλίψη για τον πρόωρο χαμό του

Βασίλης Ντινόπουλος

«Ο αδερφός μου ήταν μοναδικός, ήταν στον τομέα του, στην δουλειά του, σε ότι έκανε ήτανε πρώτος. Είχε βραβευτεί και τώρα πρόσφατα. Είχα βραβευτεί και στην ταινία Kala Azar ως location manager. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, δεν ήταν κακός άνθρωπος. Είχε βοηθήσει πολύ κόσμο και τα παιδιά που δούλευε, όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Ήταν χαρισματικός», ανέφερε στην εκπομπή T live ο Αναστάσιος-Οδυσσέας Ντινόπουλος.

Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωρούταν αρκετά χρόνια και είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό. Το πάλευε, δυσκολευόταν, αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο. Πας σε μέρη, επικοινωνείς, κλείνεις συμφωνίες, έχει τρέξιμο.

«Ο αδερφός μου είχε σπουδάσει κινηματογραφία. Σιγά σιγά, μόνος του, με πολλές θυσίες και κόπο, κατάφερε να είναι ο καλύτερος locaction manager στην Ελλάδα. Τώρα έκανε δουλειές και στο Hollywood. Το στρες και το άγχος που περνούσε ο αδερφός μου ήταν πολύ δύσκολο», πρόσθεσε για την λαμπρή καριέρα του Βασίλη. 

Αναφερόμενος στο πώς έμαθε την τραγική είδηση, ο Αναστάσιος-Οδυσσέας Ντινόπουλος είπε: «Εμένα με κάλεσαν οι φίλοι του, αλλά είχαν καλέσει ήδη τον πατέρα μου και είχε πάει. Είχαν ανησυχήσει γιατί δεν είχε πάει στη δουλειά».

Η νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής αναμένεται να ρίξει περισσότερο «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του 33χρονου.

Βασίλης Ντινόπουλος 2

Βασίλης Ντινόπουλος: Πώς τον βρήκαν νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του

Ο 33χρονος σκηνοθέτης διέμενε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, στην οδό Μπουμπουλίνας. Για δύο μέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής, ούτε απαντούσε στις κλήσεις των γονιών του.

Ο πατέρας του, Αργύρης Ντινόπουλος, ήταν εκείνος που τον βρήκε νεκρό. Μπήκε στο διαμέρισμά του, μαζί με την σύζυγό του, με τη βοήθεια κλειδαρά και τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του στον καναπέ. 

Η πόρτα του διαμερίσματος δεν έφερε ίχνη παραβίασης και δεν υπήρξαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. 

Ο Βασίλης έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και δίπλα του βρέθηκαν τα χάπια του. Πιθανότατα υπέστη υπογλυκαιμία, έχασε τις αισθήσεις του και το σάκχαρο τον «χτύπησε» στην καρδιά. 

Οι φίλοι και οι συγγενείς του θα τον αποχαιρετήσουν αύριο, Τετάρτη 4/5, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, στις 09:30.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top