Βασίλης Ντινόπουλος: Θλίψη για τον πρόωρο χαμό του

Τα μηνύματα των φίλων του στο διαδίκτυο – Αύριο το τελευταίο αντίο

Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια και τους φίλους του η είδηση του θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου. Τον αποχαιρετούν μέσα από τα social media με συγκινητικά μηνύματα. Το τελευταίο αντίο θα του το πουν αύριο, Τετάρτη, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια και στους φίλους του ο ξαφνικός θάνατος του γιου του πρώην υπουργού και πρώην δημάρχου Βριλησσίων, Αργύρη Ντινόπουλου, Βασίλη. 

Βασίλης Ντινόπουλος 1

Ο Βασίλης Ντινόπουλος

Ο 33χρονος βρέθηκε χθες νεκρός στο σπίτι του στα Εξάρχεια από τους γονείς του, οι οποίοι τον αναζητούσαν από το βράδυ του Σαββάτου. Μετά από πολλές αναπάντητες κλήσεις ο Αργύρης Ντινόπουλος πήγε με κλειδαρά στο σπίτι του γιου του και τον βρήκε νεκρό στον καναπέ.

Βασίλης Ντινόπουλος 2

Οι γονείς του Βασίλη Ντινόπουλου τον αναζητούσαν και αφού δεν απάντησε στις κλήσεις του πήγαν σπίτι του και τον βρήκαν νεκρό

Η αστυνομία δε βρήκε ίχνη παραβίασης και ο 33χρονος δεν έφερε κακώσεις, οπότε φαίνεται να αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια. Ο Βασίλης Ντινόπουλος έπασχε από διαβήτη τύπου Α, οπότε εκτιμάται ότι πιθανόν να υπέστη υπογλυκαιμικό σοκ. 

Η οικογένεια και οι φίλοι του θα τον αποχαιρετήσουν αύριο, Τετάρτη, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 09:30 το πρωί. 

Βασίλης Ντινόπουλος: Συγκλονισμένοι οι φίλοι του από τον θάνατό του

Οι φίλοι του Βασίλη Ντινόπουλου δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν είναι πλέον στη ζωή. Μετά την είδηση του θανάτου του, τα social media γέμισαν με μηνύματα θλίψης. 

Βασίλης Ντινόπουλος 3

Οι φίλοι του είναι συντετριμμένοι από τον χαμό του

«Ήλπιζα ότι όλα ήταν ένα κακόγουστο αστείο, ήλπιζα…», έγραψε ένας από αυτούς.

«Αποχαιρετούμε τον Βασίλη Ντινόπουλο, που βραβεύτηκε για τη δουλειά του στο #TIFF61 ως location manager της ταινίας KALA AZAR. Είχαμε την τιμή να τον έχουμε κοντά μας και στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Θα θυμόμαστε πάντα την αγάπη και το πάθος του για το σινεμά», έγραψε σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook  το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

«Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετά με θλίψη τον Βασίλη Ντινοπουλο. To Hellenic Film Commission του Ε.Κ.Κ. έχει βραβεύσει τον Vasilis Din ως καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar το 2020 στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για τον κινηματογράφο, αλλά και για το πάθος του να αναδειχτεί και να πιστωθεί ο ρόλος των location managers. “Ενα credit δεν κοστίζει ποτέ τίποτα” Vasilis Din, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Hellenic Film Commission για την απονομή του βραβείου location award κατά τη διάρκεια του Thessaloniki International Film Festival το 2021. Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους φίλους και στους οικείους του», αναφέρει ανάρτηση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top