Γ. Κυπαρίσσης: Πρώην πυγμάχος ο τέταρτος απαγωγέας - Η στιγμή της σύλληψης

Εντοπίστηκε ένα από τα κρυσφύγετα των απαγωγεών του επιχειρηματία

Η στιγμή της σύλληψης πρώην πυγμάχου στο Χαλάνδρι που κατηγορείται για την απαγωγή του επιχειρηματία του Γιώργου Κυπαρίσσης - Ρεπορτάζ Βαγγέλης Γκούμας / κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ύποπτος για συμμετοχή στην απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση είναι ο πρώην πυγμάχος που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας μετά την επεισοδιακή καταδίωξη των αστυνομικών στο Χαλάνδρι.

Απαγωγή Κυπαρίσση: Σύλληψη με πυροβολισμούς ακόμη ενός υπόπτου

Το Star και ο Βαγγέλης Γκούμας εξασφάλισαν βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του 45χρονου. Σε αυτό, φαίνονται οι αστυνομικοί να τον έχουν ακινητοποιήσει μετά την κινηματογραφική καταδίωξη στην οδό Αρκαδίας. Ο άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος μετά από σφαίρα που δέχθηκε στο πόδι.

Αυτοί είναι οι τρεις απαγωγείς του Γιώργου Κυπαρίσση

Όπως φαίνεται στο βίντεο – ντοκουμέντο, οι άνδρες της ομάδας Δίας έφτασαν στο σημείο όπου είχε εγκλωβιστεί ο κακοποιός. Λίγη ώρα νωρίτερα, τον είχαν εντοπίσει με κλεμμένο αυτοκίνητο που είχε  πλαστές πινακίδες . Όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει, αυτός προσπάθησε να τους εμβολίσει. Τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν προς τα  λάστιχα του αυτοκίνητου.

απαγωγή Κυπαρίσση

Ο 45χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, αλλά έπεσε τραυματισμένος στον δρόμο . Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες. Μέσα σε λίγα λεπτά, έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει.

Ο συλληφθείς είναι πρώην πυγμάχος, μέλος της εθνικής ομάδας και φέρεται ότι είχε ενεργό ρόλο τόσο στην απαγωγή, όσο και στην κράτηση του επιχειρηματία.

Απαγωγή Κυπαρίσση: Η αστυνομία εντόπισε ένα από τα κρυσφύγετα των απαγωγεών

Το ένα από τα κρησφύγετα των απαγωγέων του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για κρησφύγετο στην περιοχή του Χαλανδρίου, μια γκαρσονιέρα σε πολυκατοικία στην οδό Πελοποννήσου 23 και επρόκειτο για τον δεύτερο χώρο κράτησης του επιχειρηματία.

Το σπίτι φέρεται να το νοίκιαζε ο 45χρονος πρώην πυγμάχος που συνελήφθη χθες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top