Απαγωγή Κυπαρίσση: Σύλληψη με πυροβολισμούς ακόμη ενός υπόπτου

Κινηματογραφική καταδίωξη στο Χαλάνδρι

Κινηματογραφική σύλληψη ενός ακόμα υπόπτου για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Ακόμα ένα άτομο για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση συνελήφθη σήμερα μετά από κινηματογραφική καταδίωξη και πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι.

Αυτοί είναι οι τρεις απαγωγείς του Γιώργου Κυπαρίσση

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 45χρονο. Ο άνδρας δεν υπάκουσε σε υπόδειξη των αστυνομικών για έλεγχο και επιχείρησε να πέσει πάνω τους με αυτοκίνητο που ήταν… κλεμμένο.

Γιώργος Κυπαρίσσης στο Star: «Συγχωρώ τους απαγωγείς μου, να είναι καλά»

Οι άνδρες της αστυνομίας τον πυροβόλησαν για να τον σταματήσουν. Εκείνος προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τον συνέλαβαν. Του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Απαγωγή Κυπαρίσση: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον 45χρονο

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό αναφέρει:

«Απογευματινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε στο Χαλάνδρι 45χρονος με κλεμμένο ΙΧΕ, του οποίου η εμπλοκή εξετάζεται στην υπόθεση απαγωγής του 41χρονου επιχειρηματία στην περιοχή του Ντράφι.

Κατά τον έλεγχο του οχήματος, ο 45χρονος κινήθηκε με αυτό κατά των αστυνομικών, με σκοπό να τους παρασύρει. Τότε οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν βολές ακινητοποίησης κατά των τροχών και της μηχανής του οχήματος, από τις οποίες τραυματίστηκε ο 45χρονος στο πόδι.

Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, ο 45χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο συνελήφθη από αστυνομικούς, οι οποίοι του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top