Κούγιας: «Με έβρισαν χυδαία, αλλά δε μου έριξαν μπουκάλι με νερό»

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη δέχτηκε φραστική επίθεση

Οι δηλώσεις Κούγια έξω από το Πρωτοδικείο Αθηνών για τη δίκη Λιγνάδη

Διαψεύδει ο Αλέξης Κούγιας την πληροφορία που κυκλοφόρησε ότι συγκεντρωμένοι νεαροί και νεαρές έξω από το ακροατήριο για τη δίκη Λιγνάδη, τον αποδοκίμασαν και μάλιστα πως κάποιος τον έλουσε με νερό.

Δίκη Λιγνάδη: Γιατί θα ζητήσει αναβολή ο Κούγιας- Τι απαντά ο ποινικολόγος

Ο δικηγόρος του σκηνοθέτη- ηθοποιού απέδωσε τις «ψευδείς ειδήσεις» στην «αμηχανία κάποιων γιατί πέρασα από την είσοδο του πρωτοδικείου και την είσοδο του πταισματοδικείου χωρίς συνοδεία» και πρόσθεσε πως δεν αντιλαμβάνεται «τι σημασία έχει αυτό, αφού ακόμη και εάν ήταν αλήθεια, όλοι γνωρίζουν πλέον ότι η γνώμη αυτού του είδους οπαδών δεν επηρεάζει την έκβαση καμιάς δίκης».

Ο Αλέξης Κούγιας στη δίκη Λιγνάδη - φωτογραφία Eurokinissi

Ο Αλέξης Κούγιας στη δίκη Λιγνάδη - φωτογραφία Eurokinissi

Ο γνωστός ποινικολόγος σημείωσε στην ανακοίνωσή του ότι «η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και είναι η εξής: Πράγματι σ’ έναν υπερυψωμένο χώρο είχαν συγκεντρωθεί περίπου δέκα νεαροί και νεαρές, οι οποίοι έβριζαν χυδαία κατά την άφιξή μου και επίσης κατά την έξοδό μου τα ίδια πρόσωπα συνέχισαν αυτήν την αντιαισθητκή συμπεριφορά, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς που διαδίδουν την ψευδή είδηση, δεν αντελήφθην καν ότι κάποιος εκσφενδόνισε εναντίον μου ένα μπουκάλι με νερό».

Με χειροπέδες πισθάγνωνα ο Δημήτρης Λιγνάδης - Διεκόπη η δίκη

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει σήμερα, διακόπηκε για τις 25 Φεβρουαρίου, μετά από αίτημα του Αλέξη Κούγια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς. Την ώρα που έφτασε σήμερα στο δικαστήριο, με χειροπέδες δεμένες πισθάγκωνα και υπό ισχυρή αστυνομική συνοδεία, βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση συμπαράστασης στα θύματα του ηθοποιού στην οδό Λουκάρεως.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top