Γλυκά Νερά: Ο πιλότος θα ισχυριστεί προβλήματα στη σχέση με την Καρολάιν

Πιθανόν να αναφερθεί και σε τρίτο πρόσωπο

Την υπερασπιστική του γραμμή ετοιμάζει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθώς πλησιάζει η ώρα της δίκης για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. 

Γλυκά Νερά: Οι γονείς του γυναικοκτόνου είδαν τη μικρή Λυδία στις γιορτές

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», σήμερα ο 34χρονος πιλότος θα έχει συνάντηση με τον δικηγόρο του, ώστε να συμφωνήσουν την υπερασπιστική τους γραμμή, με βασικό στόχο να αντικρούσουν την κατηγορία της δολοφονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. 

γλυκά νερά δολοφονία

Ο πιλότος με την Καρολάιν σε παλιές ευτυχισμένες στιγμές

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένεται να ισχυριστεί πως είχαν προβλήματα στη σχέση τους με την σύζυγό του και δεν αποκλείεται να υποστηρίξει πως υπήρχε ακόμα και τρίτο πρόσωπο. 

17 γυναικοκτονίες μόνο το 2021 - Η «μαύρη» λίστα της χρονιάς

Αναμένεται να ισχυριστεί πως για μια ακόμα φορά είχαν έναν καβγά, ο οποίος κατέληξε στη δολοφονία της συζύγου του. 

Γλυκά Νερά: Πλησιάζει η δίκη του πιλότου - Ποιες ποινές αντιμετωπίζει

Ωστόσο απορίας άξιο είναι πώς θα ισχυριστεί κάτι τέτοιο, την ώρα που, όπως έχει ο ίδιος ομολογήσει, αφού σκότωσε την Καρολάιν, σκηνοθέτησε μια ολόκληρη ληστεία, σκότωσε τον σκύλο της οικογένειας κι έβαλε το μωρό τους δίπλα στη νεκρή μητέρα του για να το βρει η αστυνομία. 

Γλυκά Νερά: Πώς είναι η ζωή της μητέρας της Καρολάιν

Την ίδια ώρα η μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα, αποφεύγει προς το παρόν να έρθει αντιμέτωπη με λεπτομέρειες του θανάτου του παιδιού της. Για τον λόγο αυτό δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με τους δικηγόρους της και θα προσπαθήσει να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες συναντήσεις, καθώς η διαδικασία της είναι πολύ δύσκολη. 

Γλυκά Νέρα: «Σκότωσε την Καρολάιν τέσσερις μέρες πριν φύγει για Αλόννησο»

Η μοναδική της έννοια είναι η μικρή Λυδία. Ζει στο σπίτι της στην Αλόννησο απομονωμένη και δέχεται ελάχιστες επισκέψεις, από τους νονούς της μικρής και από μία ακόμα γειτόνισσα που έχει μικρό παιδάκι με το οποίο παίζει η εγγονή της. 

Γλυκά Νερά: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας κατά του πιλότου

Η μικρούλα μεγαλώνει στο ήρεμο περιβάλλον του νησιού, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και η κυρία Σουζάνα κάνει τα πάντα για να μην ταράξει τίποτα αυτή την ηρεμία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top