Καταγγελία εκπαιδευτικού για βιασμό: Τι έδειξε ο έλεγχος στο φόρεμα   

Η δήλωση της εκπαιδευτικού στο Star – Αρνείται τα πάντα ο προϊστάμενος 

Στον εισαγγελέα Λάρισας θα εμφανιστεί την ερχόμενη εβδομάδα ο Προϊστάμενος της υπηρεσίας εκπαίδευσης που τον έχει καταγγείλει εκπαιδευτικός για βιασμό. Το δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε αποκλειστικά το αποτέλεσμα του γενετικού ελέγχου που έγινε στο φόρεμα της γυναίκας.  Ο προϊστάμενος πάντως αρνείται όλες τις κατηγορίες.  

Καθηγήτρια, μητέρα δύο παιδιών, καταγγέλλει τον προϊστάμενό της για βιασμό

Η εκπαιδευτικός σύμφωνα με την καταγγελία  της έδωσε ως αποδεικτικό στοιχείο του βιασμού της το φόρεμα που φορούσε την ημέρα που συνάντησε τον προϊστάμενο της.  

Το αποτέλεσμα δείχνει  το χρωμόσωμα ενός άνδρα. «Προσκομίστηκαν στα εργαστήρια μας δύο πειστήρια, ένα εξωτερικό φόρεμα και ένα εσωτερικό. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπάρχει βιολογικό υλικό, υπάρχουν σπερματικά υγρά μεταξύ των βιολογικών υλικών και υπάρχει γενετικό υλικό dna τριών ατόμων εκ των οποίων ο ένας είναι άνδρας. Το αποτέλεσμα είναι αξιοποιήσιμο για συγκριτικές μελέτες» δήλωσε ο γενετιστής Γιώργος Φίτσιαλος.  

 Στο Star η εκπαιδευτικός που καταγγέλλει ton προιστάμενό της για βιασμό 

Η γυναίκα καταγγέλλει τον προϊστάμενό της για βιασμό .Περιγράφει στην έγκλησή της στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας τον εφιάλτη που έζησε σε περιοχή του νομού μέσα στο αυτοκίνητό της. Η μαρτυρία της στη Δήμητρα Τζιότζιου σοκάρει.  Όπως δήλωσε αισθάνεται «αηδία, φόβο και ενοχές» ενώ πρόσθεσε: «Μου είπε ότι αυτός είναι ο αληθινός του εαυτός. Οι στιγμές που είμασταν μαζί. Προσπαθούσε να με πείσει να μην είμαι μπουμπούνας».  επαναλάμβανε συνέχεια και ότι κανείς δεν θα καταλάβει κάτι στο γραφείο αν είμαστε μαζί 

Ο προϊστάμενος αρνείται τις κατηγορίες 

O προϊστάμενος από την πλευρά του αρνείται κάθε κατηγορία και προχωρά όπως υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια σε αγωγές και μηνύσεις 

«Δε γνωρίζουν ότι η Δικαιοσύνη αυτές τις υποθέσεις τις μεταχειρίζεται με ιδιαίτερη σοβαρότητα» τονίζει και επισημαίνει: «Να γνωρίζουν αυτοί που θέλουν να λύσουν με αυτόν τον τρόπο τέτοια υπηρεσιακά προβλήματα ότι η Δικαιοσύνη είναι πολύ σκληρή με αυτούς που κάνουν ψευδείς μηνύσεις

Από την πλευρά της καταγγέλλουσας ο  δικηγόρος της Θωμάς Παπαλιάγκας αναφέρει ότι η εκπαιδευτικός κάνει έκκληση σε άλλες γυναίκες να μιλήσουν. «Η παθούσα κάνει έκκληση σε όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί κάτι τέτοιο οπωσδήποτε να μιλήσουν και να μην φοβηθούν ούτε τους βρυχηθμούς για αγωγές και μηνύσεις».  

Σύμφωνα με πληροφορίες για τον συγκεκριμένο άντρα στην εισαγγελία έφθασαν και άλλες καταγγελίες,  στο σύνολο 19. Μέχρι στιγμής  η έρευνα δεν έχει καταλήξει κάπου.  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top