Δεύτερη δόση για τον σύζυγο της 44χρονης που πέθανε από το εμβόλιο

«Η απόφασή μου δεν απαλλάσσει των ευθυνών για τον θάνατό της»

Ο θάνατος της 44χρονης Γλυκερίας από τη Σητεία της Κρήτης μια εβδομάδα αφότου έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσε έντονη ανησυχία στους πολίτες για την ασφάλεια των εμβολίων. Ωστόσο, ο σύζυγός της, Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ των εμβολιασμών προς όλους και χθες έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη μετά το AstraZeneca: Τι δήλωσε η οικογένειά της

Ο ίδιος, ο οποίος προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να στηρίξει τα δύο του παιδιά μετά τον χαμό της συζύγου του, ζήτησε να κάνει τη δεύτερη δόση με άλλο εμβόλιο, καθώς μετά την πρώτη δόση με το AstraZeneca είχε εμφανίσει παρενέργειες, όπως εξανθήματα, έντονη κούρασε και μυαλγίες. Οι λόγοι ήταν φυσικά και ψυχολογικοί, αφού μετά την πρώτη δόση του εμβολίου η σύζυγός του εμφάνισε το σύνδρομο vitt κι έχασε τη ζωή της. 

Χθες λοιπόν έκανε τη δεύτερη δόση με το εμβόλιο της Pfizer. 

AstraZeneca: Το συγκινητικό γράμμα των παιδιών της 44χρονης που χαροπαλεύει

«Χθες έκανα το εμβόλιο της Pfizer θέλοντας να περάσω το μήνυμα για το κοινό καλό στην κοινωνία και η ίδια η σύζυγός μου θα το ήθελε σαν παράδειγμα. Πρέπει να ακούμε την επιστήμη. Είναι όμως σαφές ότι η πράξη που έκανα εγώ δεν απαλλάσσει των ευθυνών για το θάνατο της γυναίκας μου» είπε ο κ. Κρυοβρυσανάκης στο MEGA.

Επανέλαβε ότι η σύζυγός του έχασε τη ζωή της από μια λάθος απόφαση, καθώς το AstraZeneca δε θα έπρεπε να χορηγείται σε γυναίκες κάτω των 60 ετών. 

AstraZeneca: Η ανακοίνωση του συζύγου της 44χρονης για τον θάνατό της

«Εγώ ζήτησα να κάνω το εμβόλιο για να περάσω το μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού. Στο σημείο που είμαστε δεν έχουμε άλλη επιλογή, πρέπει να πράξουμε για το κοινό καλό», κατέληξε. 

AstraZeneca: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στην 44χρονη Γλυκερία στην Κρήτη

Η 44χρονη Γλυκερία ήταν υπέρμαχος των εμβολιασμών. Μάλιστα όταν ενημερώθηκε η ίδια και ο σύζυγός της ότι υπήρχε το σύνδρομο με τις θρομβώσεις, ως παρενέργεια του εμβολίου της AstraZeneca, η ίδια είχε πει πως δεν ήθελε η περίπτωσή της να γίνει σημαία των αντιεμβολιαστών. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top