Θεσσαλονίκη: Κρατούμενη ήπιε σαπούνι πριν ξεκινήσει η δίκη της

Κατηγορείται για τη δολοφονία του πρώην πεθερού της

ασθενοφόρο

Διακόπηκε η δίκη της 55χρονης, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του πρώην πεθερού της στη Θεσσαλονίκη, καθώς λίγο πριν μεταφερθεί στο Κακουργιοδικείο, ήπιε άγνωστο υγρό, πιθανόν σαμπουάν και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης. 

Αστυνομικός ενημέρωση τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την εξέλιξη κι εκείνοι διέκοψαν τη διαδικασία για να λάβουν ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της. 

Γύρω στις 08:50 το πρωί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε να παραλάβει την κρατούμενη από την Υποδιεύθυνση Μεταγωγών Κρατουμένων Δικαστηρίων και τη μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό ούτε η κατάσταση της υγείας της.

Η 55χρονη κατηγορείται ότι σκότωσε με τηγάνι τον 85χρονο πρώην πεθερό της και τον μετέφερε στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας για να αποδοθεί ο θάνατός του σε πτώση.

Το έγκλημα τελέστηκε τον Ιούνιο του 2019, στο οροφοδιαμέρισμα, όπου διέμενε το θύμα επί της οδού Αρμενοπούλου. 

Η συνταξιούχος δασκάλα, με ψυχιατρικό ιστορικό, φιλοξενούνταν σε δωμάτιο του ίδιου διαμερίσματος που της είχε παραχωρήσει ο πρώην σύζυγός της. Αυτό φαίνεται ότι είχε δυσαρεστήσει τον ηλικιωμένο και συχνά είχε καβγάδες με την πρώην νύφη του.

Ο θάνατος του 85χρονουαποδόθηκε σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το πτώμα του εντόπισαν ένοικοι της πολυκατοικίας στο κλιμακοστάσιο, μεταξύ 3ου και 4ου ορόφου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top