Νέα Σμύρνη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια- Συνελήφθησαν 10 άτομα

Τουλάχιστον 400 οι κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν

Βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. από τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Σε 10 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό συνολικά τεσσάρων αστυνομικών.

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Η στιγμή που κουκουλοφόροι ξυλοκοπούν αστυνομικό

επεισόδια Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στις 18.00 ώρα μετά από κάλεσμα διαφόρων Οργανώσεων, Συλλόγων, Σωματείων και Συλλογικοτήτων πραγματοποιήθηκε συνάθροιση 5.000 περίπου ατόμων, στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Νέα Σμύρνη

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: 28χρονος ειδικός φρουρός ο τραυματίας αστυνομικός

Στις 18.45 ώρα, 3.000 άτομα περίπου από τους συγκεντρωμένους πραγματοποίησαν πορεία μέσω των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου, Εφέσου και Πλαστήρα με κατεύθυνση το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης. Πλησιάζοντας τον αστυνομικό φραγμό προ του Τμήματος, ομάδα 400 περίπου ατόμων που προηγείτο της πορείας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας στα χέρια τους μολότοφ, φωτοβολίδες, καπνογόνα, καδρόνια, μπετόβεργες και άλλα αντικείμενα ανέπτυξε ταχύτητα και επιτέθηκε με σφοδρότητα στις αστυνομικές δυνάμεις. Η αστυνομία κάνοντας χρήση των αναγκαίων μέσων τους απέκρουσε.

αστυνομία Νέα Σμύρνη

αστυνομικοί Νέα Σμύρνη 2

Επεισόδια και χημικά στη Νέα Σμύρνη: Τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός

Στη συνέχεια οι επιτιθέμενοι χωρίστηκαν σε ομάδες και συνέχισαν επιθέσεις με πρωτοφανή σφοδρότητα κατά των αστυνομικών δυνάμεων, προκαλώντας παράλληλα φθορές σε καταστήματα, αυτοκίνητα και άλλες εγκαταστάσεις. Οι αστυνομικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να απαντήσουν με λελογισμένη χρήση δακρυγόνων λόγω του πυκνοκατοικημένου της περιοχής και με ρίψεις νερού.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top