Βασιλακόπουλος: «Ο γιατρός στην Κέρκυρα δεν έχει καμία παράλυση»

«Εκκρεμεί σε βάρος του ΕΔΕ»

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε σήμερα ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλός, όσον αφορά στον γιατρό που υποστήριξε πως παρέλυσαν τα πόδια του μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό στην Κέρκυρα. 

Όπως είπε ο κ. Βασιλακόπουλος στο Open ο συγκεκριμένος γιατρός δεν έχει παραλύσει.

Φαούτσι: «Είναι πιθανό το εμβόλιο για τον κορωνοϊό να γίνεται κάθε χρόνο»

«Ένας συνάδελφος, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τον εμβολιασμό στο Κέντρο Υγείας της Κέρκυρας, έκανε το λάθος να εμβολιάσει εκτός σειράς κάποιους ανθρώπους. Εκ των υστέρων δημιούργησε όλο αυτό τον ντόρο πηγαίνοντας μία φορά στο νοσοκομείο Κέρκυρας και λέγοντας ότι έχει σοβαρό πρόβλημα δύσπνοιας και ασθματική κρίση. Πήγε σπίτι του με διάγνωση ψυχογενής δύσπνοια. Χθες πήγε και είπε ότι έχει παράλυση, δεν έχει καμία παράλυση. Νομίζω ότι εκκρεμεί μία ΕΔΕ», είπε και πρόσθεσε:

«Ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το περιστατικό είναι, σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ, ένας εκ των εμβολιασθέντων, είναι απαράδεκτο. Δεν ξέρω καν το όνομά του».

Εμβόλιο Pfizer: Το 92% ανέπτυξε αντισώματα μετά την πρώτη δόση στην Ελλάδα

Σε ερώτηση μάλιστα αν καταγγέλλει στημένη παρενέργεια του εμβολίου, ο κ. Βασιλακόπουλος απάντησε θετικά. 

«Δεν έχουμε πληροφορίες για τέτοια παρενέργεια», είπε με τη σειρά του ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

ΠΟΥ: Μειώθηκαν τα κρούσματα και οι θάνατοι παγκοσμίως παρά τις μεταλλάξεις

Πάντως ο γιατρός υποστηρίζει πως όντως αισθάνθηκε μεγάλη αδυναμία και δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του, ενώ πηγές του περιβάλλοντός του αναφέρουν πως θα καταφύγει στην αστυνομία εναντίον οιουδήποτε υποστηρίζει πως όλα αυτά τα κάνει για να αποφύγει την ΕΔΕ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top