Θάνατος 16χρονης στη Θήβα: «Η κόρη μου ήταν γεμάτη κορωνοϊό»

Διασωληνωμένη η μητέρα - Δε γνωρίζει για τον θάνατο της κόρης της

Ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στη Θήβα με ένα κορίτσι μόλις 16 ετών που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο λίγες ώρες αφότου διασωληνώθηκε.

Η μητέρα του παιδιού δίνει μάχη με τον ιό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού. Δε γνωρίζει ότι χάθηκε το παιδί της. Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε αποκλειστικά στο Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο. «Εγώ τη μετέφερα γιατί ήταν γεμάτη με κορωνοϊό» είπε.

Θάνατος 16χρονης: «Είχε κορωνοϊό κι ο παιδίατρος είπε ότι έχει φαρυγγίτιδα»

Η Μαργαρίτα είχε έντονη δύσπνοια, βήχα και πυρετό, ενώ το οξυγόνο της έπεφτε επικίνδυνα. Διασωληνώθηκε και οι γιατροί ετοιμάζονταν για διακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας. Δυστυχώς λίγες ώρες πριν τη διακομιδή της, «έφυγε».

Το κορίτσι είχε διαγνωστεί με Covid την Παρασκευή. Ήταν σε καραντίνα στο σπίτι της στο Πυρρί μαζί με τους γονείς της που ήταν θετικοί και εκείνοι.
Τη Δευτέρα η μητέρα της, δεν αισθανόταν καλά και πήγε μαζί της στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έκριναν πως η 46χρονη έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ δίνοντας μάχη για τη ζωή της καθώς πάσχει απο διαβήτη.

Την ίδια μέρα εξέτασαν και πάλι το παιδί και είδαν «καλή κλινική» εικόνα. «Τις έγιναν εξετάσεις, τις δόθηκαν οδηγίες και είχε καλή κλινική εικόνα γι αυτό και της είπαν να πάει σπίτι της» είπε ο δήμαρχος Θηβαίων.

Θήβα: Πέθανε από κορωνοϊό 16χρονη

Ο αδερφός της κατήγγειλε εγκληματική αμέλεια καθώς όπως λέει, ο παιδιάτρος  ου την εξέτασε για δεύτερη φορά στο Νοσοκομείο της Θήβας διέγνωσε φαρυγγίτιδα.

To κορίτσι σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη και κάποια καρδιολογικά προβλήματα. Η Μαργαρίτα είναι δυστυχώς το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Διασωληνωμένη η μητέρα της 16χρονης

Η 46χρονη γυναίκα από τη Θήβα είναι διασωληνωμένη και νοσηλεύεται από χθες, Τρίτη, στην εντατική του Ευαγγελισμού «χτυπημένη» από τον κορωνοϊό. Κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί καθώς η αξονική είχε ανιχνεύσει αδυναμία στους πνεύμονες. 

Η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς έχει υποκείμενα νοσήματα. Πάσχει από διαβήτη που είναι ρυθμισμένος αλλά αυτό δεν αποτελεί καθησυχαστικό παράγοντα για τους γιατρούς. Από την Παρασκευή η μητέρα, ο σύζυγός της και η 15χρονη εμφάνισαν τα συμπτώματα του ιού.

Στην αρχή οι γιατροί είπαν να καθίσουν στο σπίτι καραντίνα και να τηρήσουν τις οδηγίες. Τη Δευτέρα όμως δέχθηκαν εντολή να πάνε στο νοσοκομείο της Θήβας για τον καθιερωμένο έλεγχο, και τότε βρήκαν στο 78 το οξυγόνο της μητέρας και την έστειλαν στον «Ευαγγελισμό».

Λόγω της σοβαρής κατάστασής της η 46χρονη γυναίκα δε γνωρίζει ακόμη για την απώλεια της κόρης της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top