Βερβεσός για το πάρτι: Επιχειρείται ευθεία στοχοποίησή μου

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook

Για στοχοποίηση κάνει λόγο ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, Δημήτρης Βερβεσός, μετά τη συνεχιζόμενη προβολή του πάρτι γενεθλίων του.

Βερβεσός: Εισαγγελική και πειθαρχική έρευνα εντός του ΔΣΑ για το πάρτι του

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, καταγράφει όλες τις ενέργειες στις οποίες προέβη μετά το επίμαχο πάρτι για τα γενέθλιά του, εν μέσω lockdown, σημειώνει ότι όλοι οι συγγενείς και οι συνεργάτες του είναι αρνητικοί και χαρακτηρίζει ως «δυσάρεστο» το εν λόγω περιστατικό.

Βερβεσός για παρέμβαση εισαγγελέα: «Ο νόμος ισχύει έναντι όλων»

Ολόκληρη η ανάρτησή του 

Αναφορικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο γραφείο μου στις 20.11.2020 οφείλω να ενημερώσω τους συναδέλφους μου αναλυτικά για τα παρακάτω :

Κορωνοϊός: Εισαγγελική παρέμβαση για το πάρτι γενεθλίων του Βερβεσού

1) Από την πρώτη στιγμή ΔΗΜΟΣΙΑ, όπως γνωρίζετε,  αναγνώρισα το σφάλμα που έγινε και την ευθύνη που μου αναλογεί τόσο έναντι του  δικηγορικού σώματος όσο και έναντι της κοινωνίας (επισυνάπτεται η σχετική δήλωση).

2) Επειδή η αναγνώριση ευθύνης δεν πρέπει να είναι μόνο ρηματική αλλά πρέπει να είναι και έμπρακτη :

α) Ήδη από την Κυριακή της 22/11/2020 το πρωί με επιστολή μου προς τον κατά νόμο αρμόδιο Πρόεδρο του Πειθαρχικού Τμήματος, προ πάσης εντολής διενέργειας ποινικής προκαταρτικής εξέτασης, ζήτησα την πειθαρχική διερεύνηση του συμβάντος, όπερ και εγένετο άμεσα στις 23/11/2020.(επισυνάπτεται το σχετικό mail)

β) Τέθηκα στη διάθεση της Δικαιοσύνης με δημόσια δήλωσή μου το ίδιο απόγευμα, δηλώνοντας ρητά και κατηγορηματικά ότι ο νόμος ισχύει έναντι όλων χωρίς καμία εξαίρεση. (επισυνάπτεται η σχετική δήλωση).

γ) Τη Δευτέρα 23/11/2020 συγκάλεσα σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ για τις 25/11/2020 προκειμένου να συζητηθεί σε θεσμικό επίπεδο το θέμα. (επισυνάπτεται η ημερήσια διάταξη).

Δημήτρης Βερβεσός: Θύελλα αντιδράσεων για το πάρτι του γνωστού δικηγόρου

δ) Την Δευτέρα 23/11/2020 όλοι οι παρευρισκόμενοι  συγγενείς και συνεργάτες υπεβλήθησαν σε έλεγχο διάγνωσης για τον κορωνοϊό covid-19 και τα αποτελέσματα όλων είναι αρνητικά.

3) Περαιτέρω, τη Δευτέρα 23/11/2020 ο χώρος του γραφείου του ΔΣΑ απολυμάνθηκε από συνεργείο με δαπάνες μου.  (επισυνάπτεται βεβαίωση εργασιών). Σημειώνω ότι όλοι οι χώροι του Συλλόγου για λόγους πρόληψης και προστασίας των εργαζομένων και των συναδέλφων απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

4) Μετά ταύτα, η συνεχιζόμενη απηνής δημόσια διαπόμπευσή μου από ορισμένους κύκλους για τέταρτη συνεχή μέρα είναι προφανές ότι υπερβαίνει τα όρια της συνήθους προβολής του θέματος και της έντονης κριτικής σε δημόσια πρόσωπα και  παραβιάζει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τρίτων, μη δημοσίων και δη στενών συγγενικών μου προσώπων.

5) Δεν καταλείπεται πλέον καμία αμφιβολία σε κάθε καλόπιστο τρίτο ότι, με αφορμή το εν λόγω δυσάρεστο περιστατικό,  επιχειρείται ευθεία στοχοποίησή μου προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων επιδιώξεων.

Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι, θα είμαι παρών και θα συνεχίσω το έργο μου και ιδίως στην πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα δύσκολη σημερινή συγκυρία, στην κατεύθυνση επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων του κλάδου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top