Κορωνοϊός: Εισαγγελική παρέμβαση για το πάρτι γενεθλίων του Βερβεσού

Δόθηκε εντολή προκαταρκτικής έρευνας

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε το πάρτι γενεθλίων στο γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού, εν μέσω καραντίνας.

Στο πάρτι έδωσαν «το παρών» περισσότεροι από 10 συνεργάτες και συγγενείς του. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχουν παραβιαστεί τα μέτρα κατά του κορωνοϊού (άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα).

Πολάκης για πάρτι Βερβεσού: «Επρεπε να ήμουν και εγώ καλεσμένος»

Όλα ξεκίνησαν όταν τον γύρο του διαδικτύου έκαναν εικόνες από το μίνι πάρτι που έλαβε χώρα στο γραφείο του κυρίου Βερβεσού του το βράδυ της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων. Μάλιστα, εικόνες και βίντεο από το… κορωνό-πάρτι ανέβηκαν και στα social media με σχόλια όπως: «Γιορτάζουμε τον γίγαντα», αλλά και καλεσμένο του να φωνάζει: «Σεισμός, σεισμος και... συνωστισμός!» και τους υπόλοιπους να γελάνε.

Δημήτρης Βερβεσός: Θύελλα αντιδράσεων για το πάρτι του γνωστού δικηγόρου

Κορωνοϊός: Τι απάντησε ο Βερβεσός για το πάρτι στο γραφείο του

«Ευρισκόμενος στο γραφείο μου, με επισκέφθηκαν, με δική τους πρωτοβουλία και για περιορισμένο χρόνο, συγγενικά μου πρόσωπα και στενοί συνεργάτες, με τους οποίους διατηρώ καθημερινή και εκ του σύνεγγυς συνεργασία, για να μου ευχηθούν», ισχυρίστηκε ο γνωστός δικηγόρος.

Σε συνομιλία που είχε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star μαζί του, αλλά και στη γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε, παραδέχτηκε πως έκανε φάουλ, κάνοντας λόγο για μια αυθόρμητη, μη προμελετημένη μάζωξη.

Συλλήψεις και «τσουχτερά» πρόστιμα σε πάρτι 18χρονης στη Θεσσαλονίκη

«Αναλαμβάνω την ευθύνη, στο μέτρο που δεν επέμεινα στη συγκεκριμένη στιγμή κάποιοι εκ των παρευρισκόμενων να φορούν μάσκα, παρότι εγώ φορούσα και παρότι ευρισκόμασταν σε χώρο υγειονομικά προστατευμένο, λόγω της εγκατάστασης και λειτουργίας συσκευών αποστείρωσης του αέρα για την προστασία από τον κορωνοϊό», παραδέχτηκε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top