Έβρος: Νέα τουρκική πρόκληση από τον γαμπρό του Ερντογάν

Κατασκευή μήκους 35χλμ θα καλύπτει τα χερσαία σύνορα

Ημέρα της "μαύρης" επετείου σήμερα  και η τουρκική προκλητικότητα δείχνει τα δόντια της και στον Έβρο. Ο γαμπρός του Ερντογάν ανήρτησε χάρτη που δείχνει πτήση μη επανδρωμένου αεροσκάφους κατά μήκος του ποταμού.

Ερντογάν: Κοράνι και προσευχή στην Αγιά Σοφιά για την Άλωση της Πόλης!

Με πιόνι τον γαμπρό του, Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ, ο Ερντογάν προκαλεί στον Έβρο. Οι στρατιώτες του σήκωσαν drone κατά μήκος του ποταμού.To Όνομα της πτήσης ; 1453, παραπέμπουν στην Άλωση της Πόλης.
Όπως αποτυπώνεται στο χάρτη που ανάρτησε ο ίδιος στο twitter , η πτήση ξεκινάει από το Σουφλί και καταλήγει κοντά στο Δέλτα του ποταμού.

Είναι σαν οι Τούρκοι να κατασκοπεύουν  τα σημεία οπού θα κατευθύνουν, τη νέα οργανωμένη τους επίθεση με '' πολιορκητικό κριό " τους μετανάστες.

Ο Παναγιώτης Χαρελάς, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων λέει μέσω Skype. «Ξέρουμε πάρα πολύ καλά την περιοxή και ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι πρέπει να γίνει σε οποιαδήποτε απειλή και μεταναστευτική πίεση»

Ετοιμάζουν προσευχή στην Αγιά Σοφιά ανήμερα της επετείου της Άλωσης

Από τις Καστανιές μέχρι το Δέλτα οι ελληνικές δυνάμεις βρίσκονται σε επαγρύπνηση.

Μια θηριώδης κατασκευή μήκους περίπου 35χλμ ,θα καλύπτει κυρίως τα χερσαία σύνορα κατά μήκος των συνόρων. Περνά από Τυχερό, Πέπλο, Γεμιστή , Κήπους ,θα φτάνει νότια των Φερρών μέχρι το πάρκο του ΔΕΛΤΑ

Οι βαρκάρηδες στο ΔΕΛΤΑ, έχουν ενημερωθεί όπως δηλώνουν στο Star από την αστυνομία και τη 12η Μεραρχία για τον κόκκινο συναγερμό .

Ενδεικτικό της κατάστασης  είναι το βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας .Τούρκοι στρατιώτες που βρίσκονται στα Υψαλα , βρίζουν τους Έλληνες στην απέναντι πλευρά. Εκείνοι τους απαντούν.

Προκαλεί η Τουρκία με νέα επίθεση κατά Ελλάδας και Δένδια

Λίγα χιλιόμετρα μακριά, στην Κομοτηνή , η πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top