Τροχαίο Μανωλάδα:Τραγικό παιχνίδι της μοίρας στις οικογένειες των δύο φίλων

Σε βαρύ κλίμα οι κηδείες του 28χρονου Γιάννη και του 25χρονου Νίκου

Στο σημείο όπου γράφτηκε το τέλος για τους δύο φίλους, ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος - εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

H τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε σήμερα στην Ηλεία, για τα δύο παλικάρια, τους δύο φίλους που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών- Πύργου, κοντά στη Νέα Μανωλάδα, το βράδυ της Κυριακής. Το κλίμα στην κηδεία του 28χρονου Γιάννη στον ιερό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη Μανωλάδα και του 25χρονου Νίκου στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας στη Βάρδα, δεν μπορεί να περιγράψει την οδύνη και τον πόνο για τον χαμό τους.

Τροχαίο Μανωλάδα: Δύο νεκροί- Ο ένας είχε βαπτίσει την κόρη του νωρίτερα

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, κάνουν ακόμη πιο τραγική την ιστορία πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο. 

Η εγκυμονούσα σύζυγος του Γιάννη είχε χάσει και τη μητέρα της πριν από περίπου έναν χρόνο

Ο 28χρονος Γιάννης, ο οποίος είχε το παρατσούκλι «μαχαίρας» λόγω του κρεοπωλείου που διατηρούσε στη Βάρδα, το πρωί πριν το τροχαίο, είχε βαπτίσει τη μονάκριβη κόρη του, Μαρία. Η βάπτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως μεταδίδει το patrisnews, λόγω πένθους. Δεν έχει περάσει χρόνος από τον θάνατο της μητέρας της Στεφανίας, η οποία τώρα θρηνεί την απώλεια και του συζύγου της, ούσα μάλιστα στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, στο δεύτερο παιδί τους. 

Το όχημα που επέβαιναν οι δύο φίλοι άνηκε στον αδικοχαμένο αδελφό του Νίκου

Οι δύο καρδιακοί φίλοι, λίγες ώρες μετά τη βάπτιση, αποφάσισαν να πάνε μια βόλτα στο Βουπράσιο, λίγα χιλιόμετρα μετά τη Νέα Μανωλάδα. Επιέλεξαν να μεταβούν στο Βουπράσιο με το μπορντό αυτοκίνητο, που είχε πλέον στην κατοχή του ο 25χρονος Νίκος, ο «σκίουρος» όπως τον αποκαλούσαν, το παιδί με το χιούμορ και το χαμόγελο. Το μπορντό αυτό όχημα άνηκε στον αδελφό του Νίκου, τον Κώστα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 26 ετών, όταν το φορτηγό που οδηγούσε έπεσε σε χαράδρα, το 2018. Η οικογένεια του Νίκου έχασε δύο γιους μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια. Και τους δύο σε τροχαίο. 

Δεν έχει διευκρινιστεί πώς έγινε το τροχαίο, ούτε ποιος οδηγούσε

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το τροχαίο και παραμένει άγνωστο ποιος οδηγούσε το ΙΧ, το οποίο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν, από άνδρες της ΠΥ Λεχαινών, δύο νεκροί ενώ υπήρχε και μια ελαφρά τραυματίας επιβάτης ενός εκ των δύο φορτηγών που ενεπλάκησαν στο φρικτό τροχαίο.

Οι κάτοικοι μιλούν για έναν δρόμο καρμανιόλα, ο οποίος ανά κοντινές αποστάσεις είναι γεμάτος με εικονοστάσια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top