Φαρμακοποιός έβγαλε «νοκ άουτ» ληστές που επιχείρησαν να τον κλέψουν!

Τράπηκαν σε φυγή με άδεια χέρια

Ένοπλες ληστείες σε δύο φαρμακεία έγιναν τη νύχτα. Μάλιστα, στη μια περίπτωση, ο φαρμακοποιός αντιστάθηκε στον ληστή. Σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Λυκόβρυσης, στη λεωφόρο Αμαρουσίου, εκτυλίχθηκαν εικόνες που θυμίζουν ταινία.

Εξιχνιάστηκε ληστεία με λεία κοσμήματα αξίας 1.000.000 ευρώ

Δυο ένοπλοι εισέβαλαν σε φαρμακείο της περιοχής, υπό την απειλή όπλου και ζήτησαν από τον φαρμακοποιό τα χρήματα, εκείνος αρνήθηκε και ακολούθησε κανονική μάχη.

Ο ένας δράστης κατάφερε να πάρει την ταμειακή, όμως ο ιδιοκτήτης το κατάλαβε και επιχείρησε να του την πάρει με αποτέλεσμα να έρθει στα χέρια με τους δυο ληστές.

Ληστές εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στην Ηλιούπολη

Ο ένας τον χτύπησε με το κράνος που φορούσε στο κεφάλι και τον τραυμάτισε, ευτυχώς όχι σοβαρά. Ο άνθρωπος, όμως, δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να βγάλει τους δυο ένοπλους έξω από το φαρμακείο.

Εκάλη: Ένοπλη ληστεία στη βίλα γνωστού εφοπλιστή

Σαστισμένοι οι εργαζόμενοι στα γύρω μαγαζιά είδαν τον φαρμακοποιό να παλεύει με τους ληστές στη μέση του δρόμου, όπου στην  κυριολεξία είχε σταματήσει η κυκλοφορία.

Οι δυο δράστες, αφού κατάλαβαν ότι έπεσαν σε κομάντο, επιβιβάστηκαν στη μηχανή τους και τράπηκαν σε φυγή με άδεια χέρια. Τους έπεσε, όμως, η γεμιστήρα και ένα τσαντάκι τα οποία βρίσκονται ήδη στα χέρια της ασφάλειας. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top