Βάρκιζα: Ελεύθερη η μητέρα που κάηκε το μωρό της

Της επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι

Δείτε τι έλεγε μέσα από τις φυλακές για τα άσχημα παιδικά της χρόνια

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά από αίτημά της η μητέρα του μόλις 13 μηνών βρέφους, το οποίο κάηκε ζωντανό μέσα στο διαμέρισμα, όπου το είχε αφήσει μόνο του. 

Τραγωδία στη Βάρκιζα: Μωρό κάηκε ζωντανό μέσα σε γκαρσονιέρα

«Ζω ένα μαρτύριο. Θέλουν να με σκοτώσουν»

Τον περασμένο Μάρτιο η κοινή γνώμη είχε νιώσει σοκ και οργή από την τραγική είδηση του θανάτου του βρέφους. Στο διαμέρισμα, όπου ζούσε η 30χρονη με το μωρό της ξέσπασε φωτιά, από ένα θερμαντικό σώμα που είχε αφήσει ανοιχτό, κοντό στο κρεβάτι όπου κοιμόταν μόνο του το μωρό, ενώ εκείνη έλειπε. 

Βάρκιζα: Η μάνα του μωρού που κάηκε λύνει τη σιωπή της μέσα από τη φυλακή

Οι πληροφορίες που ήρθαν στο φως τότε είχαν συγκλονίσει. Το βρέφος ήταν μόνο του στο σπίτι για έξι ώρες. Με το που ξέσπασε η φωτιά ισχυρή πυροσβεστική δύναμη έφτασε στο σημείο, μπήκε στο διαμέρισμα, αλλά ήταν πολύ αργά για το άτυχο βρέφος. 

Βάρκιζα: Όσα είπε στην απολογία της η μάνα του μωρού που κάηκε ζωντανό

Όπως αποδείχθηκε η γυναίκα είχε άλλα δύο παιδιά, το ένα είχε πεθάνει πριν από μερικά χρόνια και το άλλο έμενε με τον πατέρα του. 

Βάρκιζα: «Τρελαινόταν για το μωρό της, το λάτρευε»

Η ίδια είχε περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς υιοθετήθηκε όταν ήταν μικρή και στην εφηβεία της έχασε τη θετή της μητέρα και την γιαγιά της, μένοντας ολομόναχη στη ζωή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top