«Ζω ένα μαρτύριο. Θέλουν να με σκοτώσουν»

Ξεσπά η 30χρονη το μωρό της οποίας κάηκε ζωντανό στη Βάρκιζα

Για τις απειλές που δέχεται κατά της ζωής της από συγκρατούμενές της μίλησε η 30χρονη, η οποία κατηγορείται ότι άφησε μόνο του το μωρό της στο διαμέρισμά τους στη Βάρκιζα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά και να καεί ζωντανό. 

Μέσα από τις φυλακές του Ελαιώνα, όπου μεταφέρθηκε πριν από λίγες μέρες, η 30χρονη με λυγμούς περιέγραψε όσα δύσκολα ζει εκεί. 

Βάρκιζα: Όσα είπε στην απολογία της η μάνα του μωρού που κάηκε ζωντανό

«Ζω ένα μαρτύριο. Με το που ήρθα εδώ άρχισαν να μου επιτίθενται. Δεν ξέρω πού να πάω. Μου λένε θα με χτυπήσουν, θα με σκοτώσουν, λες και έχω κάνει φόνο. Κάθε μέρα δικάζομαι και ξαναδικάζομαι εδώ μέσα», είπε στην εκπομπή "Μαζί σου", με την ένταση στη φωνή της να προδίδει την αγωνία της. 

Βάρκιζα: «Τρελαινόταν για το μωρό της, το λάτρευε»

Ξεκαθάρισε, μάλιστα, ότι δεν πρόκειται να πάρει τη φαρμακευτική αγωγή που της έχουν συστήσει οι ψυχίατροι που την παρακολουθούν, γιατί όπως λέει φοβάται ότι θα της κάνουν κακό πιο εύκολα οι συγκρατούμενές της. 

Βάρκιζα: "Σπάει" τη σιωπή του ο άνθρωπος που πήγε να σώσει το άτυχο βρέφος

«Φοβάμαι. Τα φάρμακα αυτά με χαλαρώνουν. Θα με πάρει ο ύπνος και θα με σκοτώσουν», είπε έντρομη. 

Πρόσθεσε ακόμα ότι δεν μπορούν να τη βάλουν σε απομόνωση, γιατί αυτό θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της, όμως όπως είπε η κατάσταση που ζει είναι αφόρητη, αφού όλοι την κοιτούν, όπως είπε, σαν να είναι ένα τέρας. 

Δικηγόρος μάνας στη Βάρκιζα: "Έχει ψυχιατρικό ιστορικό, έπαιρνε φάρμακα"

«Με απειλούν. Εγώ έχω τη συνείδησή μου να με δικάζει κάθε μέρα. Δε χρειάζομαι άλλο. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα όμως. Θέλω να φέρω τον χρόνο πίσω, αλλά δεν μπορώ», κατέληξε κλαίγοντας. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Τον περασμένο Φεβρουάριο η κοινή γνώμη είχε συγκλονιστεί από τον τραγικό θάνατο ενός μικρού κοριτσιού, μόλις 1,5 έτους, που κάηκε ζωντανό μέσα στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου στη Βάρκιζα, όπου έμενε με τη μητέρα του. 

Βάρκιζα: Άφηνε το παιδί μόνο του για ώρες δεμένο στο καρεκλάκι του

Όπως αποκαλύφθηκε η 30χρονη μητέρα είχε αφήσει για ώρες το μωρό μόνο του στο σπίτι και είχε βγει έξω με φίλους της. Μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που το είχε κάνει, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων είχα άλλα δύο παιδιά, ένα που είχε πεθάνει σε μικρή ηλικία, κι άλλο ένα που πιθανόν είχε δοθεί για υιοθεσία. 

Βάρκιζα: Το άγνωστο δράμα πίσω από τον θάνατο του βρέφους

Η φωτιά που ξέσπασε στο μικρό διαμέρισμα, προκλήθηκε από μια σόμπα που είχε τοποθετήσει η μητέρα δίπλα στο κρεβάτι, όπου είχε αφήσει το μωρό της. 

Η 30χρονη επικαλέστηκε χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα, λόγω των δύσκολων παιδικών χρόνων που είχε περάσει. 

Η νεαρή κοπέλα στην απολογία της είχε υποστηρίξει ότι από τα 11 της υφίστατο κακοποίηση σχεδόν σε καθημερινή βάση από τον σύντροφο της θετής της μητέρας, η οποία αντί να την προστατεύει, την απειλούσε ότι θα τη διώξει από το σπίτι.

Στα 15 της σταμάτησε το σχολείο γιατί ήταν πολύ κακή μαθήτρια και βρισκόταν στο περιθώριο γιατί είχε μείνει στην ίδια τάξη, λόγω απουσιών.

Έναν χρόνο πριν από την ενηλικίωσή της πέθανε θετή της μητέρα και μπήκε σε ίδρυμα μέχρι να κλείσει τα 18. Έμαθε ότι είναι υιοθετημένη εντελώς τυχαία και υποστήριξε ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές. Παραδέχθηκε επίσης ότι έκανε συνεχώς λάθος επιλογές συντρόφων και αυτό γιατί ήθελε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και να μην αισθάνεται τόσο μόνη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top