Θάνατος Αρετής: Κι άλλοι νεαροί στα δίχτυα κυκλώματος σατανιστών

Οι φίλες της 22χρονης έχουν εξαφανιστεί - Τι λέει ο πατέρας της

θανατος αρετης αιγαλεω

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την 22χρονη Αρετή που πριν δύο μήνες βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω.

Ο πατέρας της επιμένει ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία. Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι γονείς της Αρετής, δείχνουν ότι κάποιοι την ήθελαν νεκρή, όπως νεκρή ήθελαν και μια φίλη της. Εκείνη την τελευταία στιγμή την έσωσε ο πατέρας της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, ο πατέρας της Αρετής αποκάλυψε ότι ομάδες ατόμων εκφοβίζουν μάρτυρες, προκειμένου να μη μιλήσουν.

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Οι τελευταίες κινήσεις της Αρετής

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Σκηνοθετημένη η αυτοκτονία της;

Αυτό που περιμένει τώρα η οικογένεια της αδικοχαμένης φοιτήτριας είναι η άρση των επικοινωνιών για να δει με ποιους μιλούσε η Αρετή λίγο πριν το τραγικό της τέλος.

«Υπάρχει εκφοβισμός, υπάρχουν πολλά πράγματα και πιστεύω κάποια στιγμή να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Έχω διαπιστώσει ότι είναι πολλά παιδιά, όχι κορίτσια μόνο αλλά και αγόρια τα οποία έχουν μπει σε αυτόν τον δρόμο και καλό θα είναι και οι γονείς να λάβουν τα μέτρα τους  όταν έχουν διαπιστώσει κάποιες τάσεις του παιδιού γύρω από αυτό το θέμα, γιατί μπορεί να έχουν μπλέξει» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος, πατέρας της Αρετής.

Θάνατος φοιτήτριας σε Αιγάλεω: Οι δύο «μυστηριώδεις» φίλοι είναι το κλειδί

Θρήνος στην κηδεία της 22χρονης Αρετής -Τα στοιχεία που δείχνουν σατανιστές

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: «Ο ύποπτος» φίλος και το στικάκι

Φίλες της 22χρονης έχουν εξαφανιστεί. Τι κρύβουν; Γιατί φοβούνται ακόμα δύο μήνες μετά τον θάνατο της κοπέλας ; Ποιους εμπιστεύθηκε και την έριξαν στο κύκλωμα των σατανιστών;

«Κάποιες φίλες έχουν εξαφανιστεί Το 80% από τις φίλες της έχει εξαφανιστεί. Αν είναι εγκλωβισμένα σε αυτό το πράγμα  θα έχουν κακιά τύχη και αυτά. Όσα παιδιά έχουν μπλέξει εκεί έχουν κακιά τύχη. Δυστυχώς και στη δικιά μας περιοχή διαπιστώνουμε ότι έχουν μπλέξει πολλά παιδάκια τα οποία δεν ξέρουνε που περπατάνε. Πιστεύω ότι στην πορεία θα βγούνε πράγματα. Να είναι ο κόσμος σε επαγρύπνηση. Είμαστε σε μία κατάσταση όσο περνάει ο καιρός μπορώ να πω και χειρότερα».

Αιγάλεω:Ψάχνουν το ζευγάρι που εξαφανίστηκε μετά τον θάνατο της φοιτήτριας

Η έρευνα για τον θάνατο της κοπέλας συνεχίζεται και η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.

Η οικογένεια ζητά δικαίωση. Ζητά να βρεθούν οι δολοφόνοι της Αρετής. Το κορίτσι όπως μας είπε ο πατέρας της «δε γυρνά πίσω». Το θέμα είναι να σωθούν και άλλα παιδιά που έχουν μπλέξει σε κυκλώματα σατανιστών.

Το χρονικό της υπόθεσης-θρίλερ

Η σπουδάστρια ψυχολογίας βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω το Σάββατο 23 Μαρτίου. Είχε μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Η άτυχη κοπέλα  μίλησε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις των γονιών της και εκείνοι ανήσυχοι έφθασαν στην Αθήνα για να την αναζητήσουν. Παρουσία αστυνομικού άνοιξαν το διαμέρισμα της και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον χειρότερο φόβο κάθε γονιού.

Στο χώρο που ήταν τακτοποιημένος, εντοπίστηκε ένα σημείωμα απελπισίας της φοιτήτριας το οποίο παρέπεμπε σε αυτοκτονία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top