Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Οι τελευταίες κινήσεις της Αρετής

Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει το υλικό από κάμερα ασφαλείας

φοιτήτρια Αιγάλεω

Ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με το θάνατο της φοιτήτριας στο Αιγάλεω, φέρνει το υλικό από κάμερα ασφαλείας στην είσοδο του σπιτιού της. Τώρα οι αρχές  αναζητούν το προσώπο-κλειδί , στο οποίο η κοπέλα φέρεται να παρέδωσε τα προσωπικά της αντικείμενα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel 

Η Αρετή  το τελευταίο βράδυ, πριν από τον θάνατό της, κατέβηκε από το διαμέρισμά της στο Αιγάλεω γύρω στις 22:30 το βράδυ, κρατώντας μια τσάντα με διάφορα πράγματα... πιθανότατα βιβλία και ρούχα και προσωπικά αντικείμενα. Δέκα λεπτά αργότερα, επέστρεψε στο διαμέρισμα χωρίς την τσάντα, ενώ  λίγες ώρες μετά ξανακατέβηκε, με δύο μεγάλες σακούλες σκουπιδιών, στα χέρια. 

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Η συνάντηση-μυστήριο το μοιραίο βράδυ

Αιγάλεω:Ψάχνουν το ζευγάρι που εξαφανίστηκε μετά τον θάνατο της φοιτήτριας

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: «Ο ύποπτος» φίλος και το στικάκι

ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ - ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΌΥΝ

Τα ερωτήματα που προκύπτουν πολλά, καθώς τα βιβλία σατανιστικού περιεχομένου, που φέρεται να μελετούσε τελευταία η  22χρονη φοιτήτρια δεν βρέθηκαν στο διαμέρισμά της. Ποιο είναι το πρόσωπο που συνάντησε και του παρέδωσε την τσάντα;  Γιατί καθάρισε το σπίτι μια μέρα  πριν αυτοκτονήσει;  Γιατί από την Πέμπτη ως το Σάββατο, που βρέθηκε νεκρή, απέφευγε να απαντήσει στις κλήσεις των γονιών της; 

ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 22ΧΡΟΝΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ

Η  Αρετή  βρέθηκε νεκρή με μια σακούλα στο κεφάλι κι ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον. Οι αρχικές εκτιμήσεις έδειχναν...αυτοκτονία, όμως η υπόθεση πήρε άλλη τροπή, όταν διαπιστώθηκε πως από τους διαδικτυακούς λογαριασμούς της είχαν διαγραφεί επαφές και φωτογραφίες, που παρέπεμπαν σε κυκλώματα σατανιστών. Μάλιστα πολύ...φιλικό της ζευγάρι εξαφανίστηκε από τα social media, μόλις έγινε γνωστός ο θάνατός της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top