Η Ρούλα Κουράκου μιλά από τη φυλακή: Απορώ γιατί είμαστε εδώ

«Ο Γιάννος είναι ακέραιος άνθρωπος, είναι τραγικά όσα συμβαίνουν»

«Συντετριμμένη» δηλώνει η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου, Σταυρούλα Κουράκου, η οποία βρίσκεται για έκτη μέρα πίσω από τα κάγκελα των φυλακών.

Η κυρία Κουράκου χαρακτηρίζει «ακέραιο άνθρωπο» τον πρώην υπουργό Οικονομικών και δηλώνει ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εναντίον της ίδιας και του συζύγου της.

Ξεπουλούσε ακίνητα το ζεύγος Παπαντωνίου μόλις ξεκίνησε η έρευνα!

«Απορώ πώς βρεθήκαμε εδώ, δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο. Όλα είναι “είπε ο ένας, είπε ο άλλος”. Δεν υπάρχει ούτε μία απόδειξη και μας στέλνουν στη φυλακή, ενώ έχουμε συνεργαστεί απολύτως με τις αρχές. Έχουμε δώσει τη συγκατάθεσή μας να ανοίξουν οι λογαριασμοί και στο τέλος θα φανεί η αλήθεια. Δεν έχω τι άλλο να σας πω. Είμαι συντετριμμένη σαν άνθρωπος. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη» δήλωσε στην εκπομπή «Μαζί σου» στον Σκάι.

«Είναι τραγικά όλα αυτά που συμβαίνουν. Ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι ένας ακέραιος άνθρωπος. Έχει ασκήσει διοίκηση αξιοκρατικά. Ποτέ δεν μπήκε σε τέτοιες διαδικασίες και πάντα έλεγαν για αυτόν: “Ο εύπορος τι δουλειά έχει στο ΠΑΣΟΚ;”. Ποτέ δεν μπήκε σε τέτοιες συνδιαλλαγές. Ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι μια προσωπικότητα, που δεν μπορεί κανείς, ακόμη και σήμερα να την ξεπεράσει. Είναι αξεπέραστος. Είναι ένας κύριος» πρόσθεσε.

Η ίδια τονίζει έχουν ειπωθεί πολλές ανακρίβειες όσον αφορά το σπίτι τους στη Σύρο: «Δεν υπάρχει πισίνα στο σπίτι. Ήταν ένα μειονεκτικό οικόπεδο 300 τετραγωνικών. Όταν το πήραμε δεν ήταν καν διαμορφωμένη περιοχή. Έγινε σιγά-σιγά».

Το star.gr μέσα στην... "αμαρτωλή" βίλα του Γιάννου Παπαντωνίου

«Πάντα με μέτρο λειτουργήσαμε σε όλη μας τη ζωή και δεν προκαλέσαμε. Τουλάχιστον ένας Γιάννος Παπαντωνίου, εάν αυτά ήταν προϊόν συνδιαλλαγής, ή άλλης πηγής, θα μπορούσε να μην τα βάλει σε τράπεζες. Αλλά τα λεφτά αυτά, όλα φαίνονται. Το είπα και στην ανακρίτρια» είπε στη συνέχεια η κυρία Κουράκου.

Τέλος, απαντώντας στο γιατί δεν έβγαλαν στο εξωτερικό τα χρήματα με νόμιμο τρόπο, απάντησε: «Βεβαίως υπάρχει παρατυπία. Αλλά αυτό που μας κατηγορούν, είναι αδιανόητο. Δεν μπορούσε ποτέ να πάει το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top