Άργος: Η τραγική ειρωνία με τη μάνα της 11χρονης και την Ασπασία Μπόγρη

Ήταν η γιατρός που πριν πέντε χρόνια την κράτησε στη ζωή

Περίεργο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην τραγική μητέρα από το Άργος, η οποία είδε το 11χρονο κοριτσάκι της να πέφτει νεκρό από τις σφαίρες του ετεροθαλούς αδελφού του.

Το περιστατικό που σόκαρε την κοινή γνώμη, συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου 2018. Ο 29χρονος, φοιτητής Ιατρικής, πυροβόλησε εξ΄επαφής την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Πίσω του, άφησε τη μητέρα της 11χρονης να ουρλιάζει ζητώντας βοήθεια. Η ίδια γυναίκα, όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ήταν η γιατρός που πριν πέντε χρόνια, κράτησε στη ζωή την Ασπασία Μπόγρη.

Άργος: Ήπιε καφέ στο μπαλκόνι και μετά σκότωσε την 11χρονη αδελφή του

Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος: Σκότωσε με όπλο την 11χρονη αδερφή του!

Άργος δολοφονία 11χρονης

Μιλώντας στην εκπομπή, η Σπυριδούλα Φατούρου, μητέρα της Ασπασίας, δεν έκρυψε τη συγκίνηση αλλά και την ταραχή της:

«Είμαι πάρα πολύ ταραγμένη. Ακόμα δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό που έχει συμβεί. Aυτό το περίεργο παιχνίδι της μοίρας. Αυτή η γυναίκα πριν πέντε χρόνια την ίδια ώρα, προσπαθούσε να σώσει το παιδί μου από πυροβολισμό στο κεφάλι από άτομο της οικογένειάς μας.Αυτή η γυναίκα μετά από πέντε χρόνια χάνει το δικό της παιδί, την ίδια ώρα, από πυροβολισμό στο κεφάλι, από άτομο της οικογένειάς της» είπε η Σπυριδούλα Φατούρου και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω όλο αυτό που νιώθω.Η Ελένη είναι μια υπέροχη γιατρός. Θα ήθελα να της φιλήσω τα χέρια γι’ αυτό που έκανε και έδωσε έναυσμα στην Ασπασία να συνεχίσει να παλεύει. Όμως τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω για εκείνη είναι να προσεύχομαι. Δε μπορώ να τη βοηθήσω αλλιώς. Είναι τραγικά όλα αυτά».

Οικογενειακή τραγωδία Άργους: Η μητριά κλειδώθηκε στο μπάνιο για να σωθεί

Άργος δολοφονία 11χρονης

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε όμως και η αδελφή της Σπυριδούλας Φατούρου, η οποία είναι θεία της Ασπασίας και συνάδελφος της γιατρού:

«Καταστράφηκε η γυναίκα σαν άνθρωπος. Έκλεισε η ζωή της όλη. Πάγωσα όταν άκουσα την είδηση. Μου ήρθαν φρικτές εικόνες από αυτό που ζήσαμε εμείς πριν από πέντε χρόνια.Μετά το Θεό, αυτή η γυναίκα ήταν που αποφάσισε να την κρατήσει στη ζωή (την Ασπασία). Είπε ότι έχω μπροστά μου ένα παιδί 17 ετών και πρέπει να μείνει ζωντανό. Έκανε τα αδύνατα δυνατά».

Άργος δολοφονία 11χρονης

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

Ο νεαρός πήγε στο σπίτι στο Άργος το βράδυ του Σαββάτου, όπου βρισκόταν η μητριά του και η ετεροθαλής αδελφή του. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει το iefimerida, γείτονες τον είδαν το πρωί της Κυριακής να κάθεται στο μπαλκόνι και να πίνει τον καφέ του, χωρίς κάτι να προϊδεάζει τι θα συνέβαινε μετά. 

Άργος δολοφονία 11χρονης

Το μεσημέρι της Κυριακής, η μητριά του 29χρονου, γιατρός αναισθησιολόγος στο επάγγελμα πήγε στην τουαλέτα. Ο νεαρός την κλείδωσε, άρπαξε μια καραμπίνα και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής την 11χρονη. 

Έντρομη η μητέρα βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να ουρλιάζει για να την βοηθήσει κάποιος, ενώ ο 29χρονος, έβαλε φωτιά στο σπίτι κι κατέφυγε σε ένα δώμα στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου και έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Άργος δολοφονία 11χρονης

Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική αρχικά και μετά η αστυνομία. Αστυνομικοί ανέβηκαν και αντίκρισαν το 11χρονο κοριτσάκι σε μια λίμνη αίματος, ενώ αμέσως διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Πληροφορίες του iefimerida αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε διαπληκτιστεί έντονα την προηγούμενη μέρα με τον πατέρα του και θέλησε να τον εκδικηθεί, σκοτώνοντας την αδελφή του. 

Άργος δολοφονία 11χρονης

Όσο για το αν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν ίσχυε κάτι τέτοιο και ότι πρόσφατα υπηρετούσε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο με την ειδικότητα του οφθαλμίατρου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top