Εγκαταλελειμμένοι στην τύχη τους οι πυρόπληκτοι στην Κινέτα

Οργή και η αγανάκτηση στα καμένα

Εγκαταλελειμμένοι στην τύχη τους είναι οι πυρόπληκτοι στην Κινέτα καθώς μετά την φωτιά δεν έχει γίνει καμία μέριμνα για αντιπλημμυρικά  έργα ενώ πολλοί δεν έχουν πάρει οικονομικό βοήθημα Δείτε την αυτοψία του Βαγγέλη Γκούμα στη περιοχή.

Οργή και η αγανάκτηση στην καμένη Κινέττα η οποία φαίνεται ότι έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη της 

Οι κάτοικοι γυρίζουν στα κατεστραμμένα σπίτια τους και προσπαθούν να βρουν απεγνωσμένα έναν τρόπο για να σταθούν στα πόδια τους. Τίποτα δεν έχει αλλάξει μας λένε από την πρώτη ημέρα της φωτιάς η οποία κατέστρεψε την περιοχή, έκαψε δεκάδες σπίτια και άφησε στον δρόμο οικογένειες.

Οι πιο τυχεροί φιλοξενούνται στην Αθήνα από τους συγγενείς τους αλλά όπως λένε και οι ίδιοι, θέλουν να ξαναστήσουν το σπιτικό τους. Μάταια όμως.

Η πολιτεία, αντί να σταθεί δίπλα τους, τους τιμωρεί καθώς αντί για βοήθεια τους στέλνει να πληρώσουν πρόστιμο. Την επόμενη ημέρα της καταστροφής.

Ο αντιδήμαρχος  Μεγάρων Κωνσταντίνος Φύλακτος ο οποίος βρέθηκε σήμερα κοντά στους κατοίκους προειδοποιεί τους υπεύθυνους ότι αν δεν κοπούν τα καμένα δέντρα και δεν γίνουν πλέγματα με κορμοδέματα, η Κινέτα θα πλημμυρίσει στην πρώτη καταιγίδα. 

Και όλα αυτά με το τέρας της γραφειοκρατίας να καθυστερεί κάθε πρωτοβουλία για να λυθούν τα προβλήματα…

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top