Από εισπνοή δηλητηριωδών αερίων ο θάνατος της 44χρονης μητέρας στο Αγρίνιο

Όλα όσα αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή – Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις

Ούτε ο ιατροδικαστής κατάφερε να ρίξει φως στο μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, μητέρας τριών παιδιών, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού στη λίμνη Τριχωνίδα.

Διαβάστε επίσης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την 44χρονη μάνα τριών παιδιών που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της

Θάνατος 44χρονης στο Αγρίνιο: Με δυσκολία αναγνώρισε το πτώμα ο αδερφός της

Νεκρή με εγκαύματα βρέθηκε η 44χρονη μάνα τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί στο Αγρίνιο (φώτο απο το σημείο)

Το κινητό οδήγησε στην αποκάλυψη της δολοφονίας της 44χρονης μητέρας στο Αγρίνιο

Οι πρώτες ενδείξεις της ιατροδικαστικής εξέτασης, δείχνουν ότι ενδεχομένως η 44χρονη μητέρα εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες δηλητηριωδών αερίων, τα οποία προήλθαν από την καύση πετρελαίου, αφού βρέθηκε κι ένα μπιτόνι με πετρέλαιο μέσα στο αυτοκίνητό της.

Επίσης, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, η γυναίκα βρισκόταν στη ζωή όταν δηλητηριάστηκε, ενώ δεν προέκυψε κάποιο τραύμα από όπλο ή αιχμηρό αντικείμενο, ούτε παρατηρήθηκαν κακώσεις που να οδηγούν στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας.

Με τη μακροσκοπική εξέταση ανιχνεύθηκε αιθάλη στους αεροφόρους αγωγούς, δηλητήριο, μονοξείδιο του άνθρακα που παράγεται από την καύση μαζούτ ή ντίζελ.

Η αρχική εκτίμηση λοιπόν του ιατροδικαστή είναι ότι πρόκειται για αυτοχειρία, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να συμπληρωθεί το παζλ της περίεργης αυτής υπόθεσης. 

Σήμερα στις 11:30 θα γίνει η κηδεία της άτυχης γυναίκας στην Κατοχή Αιτολωακαρνανίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top