Δεύτερη μέρα για την Brigitte στην Αθήνα: Ξενάγηση στην Αρχαία αγορά με μίνι μπλε Louis Vuitton φόρεμα

Το ίδιο είχε βάλει και πριν δυο χρόνια για τους εορτασμούς της Βαστίλης

Το ένα συνολάκι Louis Vuitton μετά το άλλο αλλάζει η Brigitte Macron κατά την επίσκεψη της στην Αθήνα.

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ

Και μπορεί τα haute couture ρούχα που της διαθέτει ο διάσημος γαλλικός οίκος (καθώς είναι μια από τις αγαπημένες του) να «ρέουν», αλλά η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, χρησιμοποιεί το παράδειγμα της Kate Middleton και «ανακυκλώνει» τα συνολάκια της.

Έτσι έκανε και σήμερα (την δεύτερη μέρα της στην Αθήνα), κατά την ξενάγηση της στην Αρχαία Αγορά.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η 64χρονη Brigitte Macron  επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό μίνι μπλέ φόρεμα του οίκου «Louis Vuitton», το οποίο είχε βάλει και πριν δυο χρόνια (το 2015), κατά την διάρκεια των εορτασμών της Βαστίλης στη Γαλλία.

Το όλο σύνολο, συνδύασε με ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες σε μαύρο χρώμα. Πρόκειται για τα ίδια παπούτσια με τα οποία την είδαμε και χθες, όταν αποχωρίστηκε τις γόβες στιλέτο της για να ξεναγηθεί στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

H BRIGITTE ΜΕ ΤΟΝ MACRON ΤΟ 2015/ ΦΩΤΟ: ΑSSOCIATED PRESS

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Την Brigitte Macron υποδέχτηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής στον χώρο της Αρχαίας Αγοράς, η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Σίσσυ Παυλοπούλου.

Ευδιάθετη και χαμογελαστή, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας όταν ρωτήθηκε για τις εντυπώσεις της από το 24ωρο της στην Αθήνα, απάντησε πως… «δεν φεύγω. Θα μείνω!»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top