ΞΑΝΑΠΡΟΚΑΛΕΙ η Χρυσή Αυγή στον Πειραιά

Μπροστάρης ο υπόδικος βουλευτής Γιάννης Λαγός

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χρυσή Αυγή  "ξετυλίγει " την εγκληματική της δράση στο Πέραμα. Οι επιθέσεις των μελών της στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά είναι δεκάδες. Στις περισσότερες μάλιστα εμπλέκεται και ο υπόδικος βουλευτής, Γιάννης Λαγός, ο οποίος πρωταγωνίστησε και στα χθεσινά επεισόδια και που συνεχίζει να δρα ανενόχλητος, παρόλο που κατηγορείται. 

Ο βουλευτής μπορεί να έχει αποφυλακιστεί, λόγω της παρέλευσης του 18μήνου, είναι όμως ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα, αλλά και η συμμετοχή σε δημόσιες συναθροίσεις. Ωστόσο, χθες, Τρίτη, ο υπόδικος Γιάννης Λαγός πρωτοστάτησε στα επεισόδια, προκαλώντας την αντίδραση της οικογένειας του Παύλου Φύσσα. 

Στην ομάδα που περιστοίχιζε τον Λαγό, υπήρχε και άτομο που έχει καταδικαστεί για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία. Ο χρυσαυγίτης έχει τατουάζ το ναζιστικό αετό και άλλα χιτλερικά σύμβολα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Λαγός και άλλοι χρυσαυγίτες εμπλέκονται σε επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Μέλη του ΠΑΜΕ διηγούνται χαρακτηριστικά ότι «από τον Σεπτέμβριο του 2013 με την επίθεση στα μέλη του κόμματος, με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα που ακολούθησε, με πολλές επιθέσεις κατά αγωνιστών, με άλλους τραμπουκισμούς, είναι μία αλυσίδα γεγονότων που ένας κρίκος της ήταν και οι χθεσινοί τραμπουκισμοί της Χ.Α. με επικεφαλής τον υπόδικο βουλευτή, Γιάννη Λαγό, απέναντι σε γονείς και δασκάλους». 

Όπως φαίνεται, η Χρυσή Αυγή επέστρεψε στα παλιά της λημέρια. Τα ίδια άτομα έχουν κάνει δεκάδες επιθέσεις στη ζώνη του Περάματος, τον Πειραιά, τη Νίκαια και το Κερατσίνι, περιοχές, όπου οι χρυσαυγίτες ήθελαν πάντα να έχουν το "πάνω χέρι". 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top