Αποκαλύψεις ΦΩΤΙΑ: Τρελά «ροζ κόλπα» και άλλες… σπαγκάτες ιστορίες σε Αθήνα και επαρχία

Στο φως λεπτομέρειες για τη δράση του κυκλώματος που δρούσε με βιτρίνα γνωστή αλυσίδα φούρνων

Αποκαλύψεις ΦΩΤΙΑ: Τρελά «ροζ κόλπα» και άλλες… σπαγκάτες ιστορίες σε Αθήνα και επαρχία

​Συγκλονιστικά στοιχεία για το κύκλωμα σωματεμπορίας, με φερόμενο ως εγκέφαλο ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας φούρνων, αποκαλύπτει βούλευμα που φέρνει στο φως το Πρώτο Θέμα και με το οποίο οδηγούνται σε νέα δίκη τον Σεπτέμβριο 20 άτομα.

Τα όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο βούλευμα προκαλούν σοκ και αποκαλύπτουν ότι το κύκλωμα αυτό είχε απλώσει τα πλοκάμια του και εκτός Αθήνας και συγκεκριμένα σε μαγαζιά strip show σε Λάρισα, Καρδίτσα, Λαμία, Φλώρινα και Πέλλα.

Όπως αναφέρεται, οι γυναίκες που είχαν πέσει θύματα του κυκλώματος ήταν σύγχρονες σκλάβες του sex και μάλιστα είχαν και όριο απόδοσης για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, σαν να ήταν άλογα κούρσας.

Το βούλευμα αποκαλύπτει ότι οι κατηγορούμενοι υποχρέωναν με απειλές ή με τη βία τις γυναίκες να εργάζονται ως χορεύτριες σε νυχτερινά κέντρα που ελέγχονταν από αυτούς.

«Ανάγκαζαν τα θύματά τους να επιδίδονται σε ετεροφυλικές και ομοφυλ��φιλικές ερωτικές πράξεις επί σκηνής, να προσποιούνται την τέλεση ερωτικών πράξεων με τη χρήση ερωτικών βοηθημάτων και πλαστικών ομοιωμάτων ανδρικών μορίων, να εκτελούν ερωτικούς χορούς σε ιδιαίτερα διαμορφωμένους χώρους ενώπιων θαμώνων, να ενεργούν και να ανέχονται ασελγείς πράξεις, να πραγματοποιούν ερωτικά ραντεβού εντός και εκτός καταστημάτων και να εκδίδονται με αόριστο αριθμό ανδρών, έναντι αμοιβής, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας παρακρατούσαν οι κατηγορούμενοι, αποδίδοντάς τους μικρό μόνο μέρος των εισπράξεων ή και μηδενικό σε πολλές των περιπτώσεων», αναφέρει το βούλευμα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας κοπέλας, την οποία ένας από τους κατηγορούμενους έκρυβε στο σπίτι δίπλα από το κατάστημα του πατέρα του, αναγκάζοντάς την να εργάζεται, όπως και άλλες, ημίγυμνη, να χορεύει αισθησιακούς χορούς στην πίστα, αλλά και ιδιωτικά, έναντι 30 ευρώ την ημέρα, συν δύο ευρώ που θα κατανάλωναν με έξοδα των θαμώνων και 10 ευρώ για κάθε ιδιωτικό χορό.

Παρακρατούσαν επίσης τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και υποχρέωναν τις κοπέλες να συνάπτουν εικονικούς γάμους με Έλληνες για να εξασφαλίσουν άδεια παραμονής. Περιόριζαν ή απαγόρευαν τελείως την επικοινωνία με φιλικά και συγγενικά πρόσωπα, να συνάπτουν συμβόλαια, δήθεν οφειλής υπέρογκων ποσών για να εξαναγκάζονται να εκδίδονται και τις εκβίαζαν ότι αν «δραπέτευαν» θα κυνηγούσαν τις οικογένειές τους για να αποπληρώσουν το χρέος.

Ήδη σε εξέλιξη βρίσκεται στο Εφετείο η πρώτη δίκη για σωματεμπορία με κάποιους από τους κατηγορούμενους να κάθονται στο εδώλιο. Η συγκεκριμένη δίκη ξεκίνησε στις 13 Μαρτίου, συνεδρίασε για τρεις μέρες και η επόμενη δικάσιμος έχει οριστεί για τις 20 Απριλίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top