Ήρθε το πρώτο ηλεκτρικό σκούτερ HONDA EM1 e

Η αυτονομία και ο χρόνος φόρτισης προκαλούν

Το πρώτο ηλεκτρικό σκούτερ HONDA EM1 e

Το πρώτο EV της Honda για νεαρούς Ευρωπαίους αναβάτες έφτασε. Το EM1 e: διαθέτει ένα εναλλάξιμο Honda Mobile Power Pack e:, προσφέροντας πραγματική άνεση και διασκεδαστικές αστικές μετακινήσεις χωρίς εκπομπές ρύπων. Ένας ηλεκτροκινητήρας ενσωματωμένος στον τροχό παρέχει την απαιτούμενη ισχύ κίνησης - η ωφέλιμη αυτονομία αγγίζει τα 41,3 χιλιόμετρα και η τελική ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει φτάνει τα 45,0 χλμ./ώρα.

To ηλεκτρικό σκούτερ HONDA EM1 e

Ο ενσωματωμένος στον τροχό ηλεκτροκινητήρας έχει ονομαστική ισχύ 0,79PS (0,58kW) και παράγει 2,3PS (1,7kW) το μέγιστο. Στη λειτουργία ECON, η ισχύς καθορίζεται στα 1,17PS (0,86kW). Η μέγιστη ταχύτητα είναι 45km/h και το EM1 e: μπορεί να ανέβει σε κλίση 10° με βάρος αναβάτη 75kg. Το ECON mode μαλακώνει τη λειτουργία του γκαζιού και μειώνει την τελική ταχύτητα, επεκτείνοντας την ωφέλιμη αυτονομία σε περίπου 48,0 km.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων, αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, θύρα φόρτισης USB, μαρσπιέ συνεπιβάτη και πίσω σχάρα.Η ωφέλιμη αυτονομία αγγίζει τα 41,3km και η μέγιστη ταχύτητα τα 45,0 km/h.To ηλεκτρικό σκούτερ HONDA EM1 eΜία τελείως άδεια μπαταρία μπορεί να φτάσει στο 100% της φόρτισής της σε περίπου 6 ώρες. Η φόρτιση από το 25% στο 75%, επιτυγχάνεται σε μόλις 2,7 ώρες (160 λεπτά). Η γνωστή αντοχή της Honda στο πέρασμα του χρόνου σημαίνει ότι το Honda Mobile Power Pack e: μπορεί να φορτιστεί πάνω από 2.500 φορές (συνθήκες εσωτερικών δοκιμών).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top