Alfa Romeo F1 Team ORLEN : Ανκαλύπτοντας τις κρυφές πτυχές της Formula 1

Πέρα από το εμφανές

Alfa Romeo F1 Team ORLEN Formula 1 κρυφές πτυχές

Παρά τη μεγάλη προβολή που απολαμβάνει η Formula 1, μόνο ένα μικρό μέρος του κόσμου της φτάνει μέχρι τα μάτια του κοινού. Για αυτό το λόγο, η Alfa Romeo, αποφάσισε να προχωρήσει “Beyond the Visible” («πέρα από το εμφανές») και να φέρει στο προσκήνιο λιγότερο γνωστές, αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πτυχές της Formula 1. Με αυτό τον τρόπο η Ιταλική μάρκα σκοπεύει να δώσει στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τον μαγικό κόσμο της Formula 1, να νιώσει κομμάτι της και να ανακαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει όταν σβήνουν τα φώτα της δημοσιότητας και σωπαίνουν οι κινητήρες.  

Για αυτό το λόγο δημιουργήθηκε η σειρά ντοκιμαντέρ “Beyond the Visible”, ένα πρόγραμμα που θα είναι διαθέσιμο για όλο το κοινό μέσω του YouTube και θα μεταφέρει το κοινό στα παρασκήνια της ομάδας της Alfa Romeo στη Formula 1. Για πρώτη φορά οι φίλοι του αθλήματος, αλλά και όσοι θέλουν να το γνωρίσουν καλύτερα θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στα παρασκήνια ενός αγωνιστικού τριημέρου, αλλά και στην καθημερινότητα των οδηγών και των υπολοίπων μελών της ομάδας. Παράλληλα θα μπορέσουν να γνωρίσουν τις στρατηγικές αποφάσεις, τη σχεδίαση των μονοθεσίων και των κινητήρων, τα εξαιρετικά περίπλοκα logistics, αλλά και τις καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και την αστείρευτη προσπάθεια που αυτές απαιτούν για την εξέλιξη τους. 

Το πάθος για τους αγώνες αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο της Alfa Romeo από την ίδρυση της το 1910 και η μάρκα αποφάσισε να το μοιραστεί με όσους αγαπούν το μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και όσους είναι απλά περίεργοι να ανακαλύψουν τον πραγματικό κόσμο της Formula 1. Η σύνδεση της Alfa Romeo με τη Formula 1 είναι άρρηκτη από το 1950, χρονιά κατά την οποία η Ιταλική μάρκα κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα του θεσμού. Η σειρά ντοκιμαντέρ «Beyond the Visible” ενισχύει περαιτέρω αυτό το δεσμό και τις αξίες που πρεσβεύει η θρυλική ιστορία της Alfa Romeo.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top