Βίντεο: Με το ηχοσύστημα του Volvo XC90 είστε στο Μέγαρο μουσικής

Σχεδιάστηκε με μόνο σκοπό την εκπληκτική ηχητική απόλαυση

Το ηχοσύστημα Bowers & Wilkins είναι το κορυφαίο της σειράς και αξιοποιεί την ακουστική της καμπίνας προσφέροντας σας ήχο με καθαρότητα και ρεαλισμό μέσα από τα 19 ηχεία του. Το δυνατό …όπλο είναι το  subwoofer που αναρροφά αέρα απ' έξω από το αυτοκίνητο, αποδίδοντας βαθύτερα και πλουσιότερα μπάσα. Ένα tweeter τοποθετημένο στο πάνω μέρος του ταμπλό περικόπτει τις ακουστικές αντανακλάσεις από το παρμπρίζ. Στα μοντέλα Excellence, υπάρχει ένα επιπλέον ηχείο ανάμεσα στα πίσω καθίσματα.Με τρεις διαφορετικές λειτουργίες ακουστικής – Studio, Individual Stage και Gothenburg Concert Hall  επιτρέπουν στον οδηγό να προσαρμόσει τον ήχο ανάλογα με τη μουσική ή τις διαθέσεις του Ένα  πλέγμα από ανοξείδωτο χάλυβα των καλυμμάτων και οι κίτρινοι κώνοι των ηχείων, σύμβολο της Bowers & Wilkins, δίνουν στο σύστημα μια εμφάνιση εξίσου εντυπωσιακή με τον ήχο του.


Το σύστημα Premium Sound της Harman Kardon σας προσφέρει δυνατό ήχο και τεχνολογία που βελτιώνει την ακουστική της καμπίνας. Καθένα από τα 14 ηχεία παρακολουθείται και ρυθμίζεται ανεξάρτητα, ώστε όλοι να απολαμβάνουν τον καλύτερο δυνατό ήχο. Η αυτόματη ισοστάθμιση του ήχου εξομαλύνει τις διαφορές στην ένταση και την τονικότητα της εγγραφής, ώστε να μη χρειάζεται να αλλάζετε συνεχώς τις ρυθμίσεις. Ένα σύστημα διαχείρισης των μπάσων προσαρμόζει τα μπάσα στην ακουστική της καμπίνας, εμπλουτίζοντας τις βαθύτερες νότες και δίνοντάς τους μεγαλύτερη καθαρότητα. Με λίγα λόγια κούτε μουσική σαν να είστε μέσα στο Μέγαρο μουσικής

Επιπλέον μέσω της οθόνης αφής  στην κεντρική κονσόλα του πολυτελέστατου  Volvo XC90 η οποία εμφανίζει την εφαρμογή Apple CarPlay μμπορείτε να συνδέσετε  το smartphone σας με το XC90 γρήγορα και εύκολα, κάθε φορά. Το XC90 υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto, με δυνατότητα να μετατρέπει την κεντρική οθόνη αφής σε προέκταση του smartphone. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα  της μουσικής  που επιθυμείτε, της ανάγνωσης μηνυμάτων ή να τηλεφωνήσετε, χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές για να το χειριστείτε. Το Apple CarPlay και το Android Auto χρησιμοποιούν μόνο το κάτω μισό της οθόνης, για να μπορούν να προβάλλονται και οι άλλες λειτουργίες του αυτοκινήτου.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top