Τraction: O Stan αποκάλυψε το πιο περίεργο πράγμα που έκανε όταν οδηγούσε

Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 14: 15

Σε μια πολύ φιλική συνάντηση, ο Κώστας Στεφανής υποδέχτηκε τον τραγουδιστή Stan

. Ένας καλλιτέχνης με μεγάλη επίδραση στο νεανικό κοινό και χιλιάδες followers στα social media, ο οποίος έβαλε για το γύρισμα τους «δικούς του όρους». Αναζήτησε λοιπόν ένα αυτοκίνητο, που να ταιριάζει στο προφίλ του, δηλαδή να έχει νεανικό και δυναμικό χαρακτήρα, δυνατότητα κίνησης σε πολλά τερέν και μεγάλες τεχνολογικές δυνατότητες συνδεσιμότητας και υποβοήθησης οδηγού. Επειδή ο Κώστας Στεφανής δεν αφήνει ποτέ τους καλεσμένους του παραπονεμένους, του σύστησε το Seat Ateca 2.0 TDI, που με τετρακίνηση 4Drive και αυτόματο κιβώτιο DSG, αποτελεί ένα θεμελιώδες μοντέλο στη δημοφιλή κατηγορία των SUV, για την ισπανική μάρκα.

«Μία μέρα καθώς οδηγούσα μου ήρθε μία τρομερή έμπνευση και έγραψα ένα τραγούδι. Σταμάτησε και άνοιξα την ηχογράφηση στο κινητό για να μην ξεχάσω τους στίχους» είπε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης ενώ αποκάλυψε πως έχει και έναν σκύλο, τη Μπουμπού, η οποία είναι πολύ χαδιάρα.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
* Mercedes GLA: Οι Μάνος Στεφανής και Θωμάς Ευθυμίου επιθύμησαν την εξοχή και αποφάσισαν να πάνε ένα μικρό ταξίδι μέχρι τη Χαλκίδα για να αλλάξουν παραστάσεις. Σύντροφός τους σε αυτό το εγχείρημα ήταν η Mercedes GLA, το Compact SUV της γερμανικής φίρμας, που έχει ανεβάσει σε άλλο επίπεδο τις παροχές εξοπλισμού και τεχνολογίας, στη συγκεκριμένη κατηγορία.
* Nissan Micra: Μπορεί να είναι ένα ήδη επιτυχημένο μοντέλο, ωστόσο οι Ιάπωνες δεν επαναπαύονται. Το ανανεωμένο Nissan Micra εφοδιάστηκε με δύο νέους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες 1.000 κ.εκ., που αποδίδουν 100 και 117 ίππους αντίστοιχα και νέο σύστημα Infotainment. Αυτή ήταν η καλύτερη αφορμή ώστε ο Θωμάς Ευθυμίου με την Ινώ Στεφανή, να το εξερευνήσουν και να μας ενημερώσουν σχετικά.

O Κωστής Στεφανής με τον Stan

* Piaggio Vespa Elettrica: Η Piaggio αποφάσισε να βαδίσει σε νέο δρόμο, αυτή τη φορά της ηλεκτροκίνησης. Το γνώριμο προφίλ της Vespa Primavera, έγινε η βάση για το πρώτο ευρείας παραγωγής δίτροχο πόλης, που διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα και φέρνει το μέλλον πιο κοντά.
Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας,
Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή, Νώντας Δουζίνας
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top