Ο Ενές Καντέρ δείχνει τον Ερντογάν ως υπεύθυνο για την επίθεση στη Βιέννη

Ο Τούρκος ΝΒΑερ, τον αποκάλεσε και δικτάτορα

Ενές Καντέρ

Ο Τούρκος ΝΒΑερ Ενές Καντέρ βρίσκεται εδώ και καιρό στα μαχαίρια με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τον Τούρκο Προέδρο, όταν του δίνετε η ευκαιρία. Η επίθεση στη Βιέννη που σόκαρε την Ευρώπη και ήρθε λίγο καιρό μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία, έχει σύμφωνα με τον σέντερ των Μπόστον Σέλτικς ως ηθικό αυτουργό τον Ερντογάν.  

Τουρκία: Καταδικάζει την επίθεση στη Βιέννη- «Καταπολεμάμε την τρομοκρατία»

Ο Καντέρ πόσταρε στο twitter video από ομιλίες του Ερντογαν στις οποίες ο Τούρκος Πρόεδρος μεταξύ άλλων αναφέρει:

 

 

«Καλώ τους Ευρωπαίους να μη μας κουνάνε το δάκτυλο. Η Τουρκία δεν είναι μία χώρα που μπορείς να πετάς δεξιά-αριστερά και να πληγώνεις την περηφάνια και να σέρνεις τους πολίτες της στο έδαφος. Αν συνεχίσετε να το κάνετε αυτό, δεν θα υπάρχει κανένα μέρος στην Ευρώπη ή στην Δύση όπου θα μπορείτε να περπατάτε στους δρόμους ασφαλείς. Αν ανοίξετε έναν επικίνδυνο δρόμο, εσείς θα υποφέρετε περισσότερο.

Η Ευρώπη είναι η ρατσιστική, φασιστική και τυραννική Ευρώπη που υπήρχε πριν τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι η τουρκοφοβική και ισλαμοφοβική Ευρώπη του μεσαίωνα. Οι Άραβες έχουν ένα ρητό που λέει ότι "αν μας χτυπήσεις, συγγνώμη, αλλά θα σε χτυπήσουμε και εμείς". Θα λάβετε την ίδια αντιμετώπιση που θα μας δώσετε».

Τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη: Πέντε νεκροί και 17 τραυματίες

Ο Τούρκος ΝΒΑερ, ο οποίος αποκαλεί δημόσια δικτάτορα τον Ερντογάν, ενώ παράλληλα ο ίδιος θεωρείται προδότης στην Τουρκία, αναφέρει στο σχόλιο:

"Ποια είναι η πιθανότητα αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις να συμβαίνουν στην Ευρώπη αμέσως μετά τη στιγμή που ο Δικτάτορας Ερντογάν είπε πως "Οι Ευρωπαίοι δεν θα μπορούν να περπατάνε στους δρόμους ασφαλείς". Εξάγει την τρομοκρατική νοοτροπία. Κάποιος πρέπει να τον σταματήσει".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top