Μουρίνιο: «Ποτέ δεν είχα ένα τόσο κακό ξεκίνημα σε μια σεζόν»

Παραδέχεται τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του

Μουρίνιο: «Ποτέ δεν είχα ένα τόσο κακό ξεκίνημα σε μια σεζόν»
Ο Ζοζέ Μουρίνιο αναγνωρίζει το κάκιστο ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του στη φετινή σεζόν, εκφράζει όμως την πίστη του ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη.

«Ναι. Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και δεν υπάρχει τρόπος να το κρύψω. Ποτέ δεν έχω χάσει τέσσερα από οκτώ παιχνίδια που δώσει, ποτέ δεν είχα ένα τόσο κακό ξεκίνημα σε μια σεζόν, αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να βρει λόγια όταν τα αποτελέσματα είναι κακά. Έχουμε χάσει τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και έχουμε δεχθεί αρκετά γκολ», επεσήμανε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε

«Είμαστε ακόμη πρωταθλητές. Το κατακτήσαμε πριν από περίπου τρεις μήνες. Ο προπονητής είναι ο ίδιος και οι παίκτες είναι οι ίδιοι. Γνωρίζουμε ότι τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο θα είμαστε πιο κοντά στην κορυφή από ό,τι στον πάτο της βαθμολογίας. Αυτό το ξέρουμε για τα καλά. Το καλύτερο πράγμα για να κάνουμε είναι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και εγώ πιστεύω στον εαυτό μου περισσότερο από κάθε άλλο. Η κατάσταση δεν είναι δραματική. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι χρειαζόμαστε βαθμούς και νίκες», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top