Ικανοποίηση στην ΑΕΚ από τη συνάντηση για το γήπεδο

Με τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ από τη συνάντηση για το γήπεδο
Ικανοποιημένοι δηλώνουν στην ΑΕΚ από τη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη, για το θέμα της ανέγερσης του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, ο οποίος έθεσε τις δικές του παραμέτρους.

Ο κ. Σκουρλέτης, άκουσε τα επιχειρήματα και του Δήμου και της ΑΕΚ, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ευάγγελο Ασλανίδη, τον τεχνικό διευθυντή Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Αλέξη Αλεξίου και στελέχη της κατασκευάστριας εταιρίας. Αμέσως μετά, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν ήταν μια εύκολη συζήτηση αλλά το γεγονός ότι βρέθηκαν και οι δύο πλευρές μαζί με το Υπουργείο στο ίδιο τραπέζι νομίζω ότι βάζουν τα πράγματα σε ένα δρόμο. Συμφωνήσαμε να φτιαχτεί μια κοινή ομάδα εργασίας από την ΑΕΚ, τον Δήμο και το Υπουργείο, να καλέσουμε και την Περιφέρεια για να δουν σε αυτό το διάστημα της διαβούλευσης ζητήματα, που σχετίζονται με την περιβαλλοντική αδειοδότηση. Θεωρώ ότι και οι δύο πλευρές είναι πιο ώριμες και προσπαθούμε να βρούμε μια λύση. Νομίζω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε».

Από τη δική του μεριά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης πρόσθεσε: «Αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα εργασίας και από τις δύο πλευρές, με την εποπτεία του Υπουργείου, προκειμένου να καταλήξουμε σε αυτό που όλοι θέλουμε. Δηλαδή, να φτιαχτεί ένα γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top