Νέα υπηρεσία Volkswagen After Sales “Εγγυημένη αξία ”

Θα μαθαίνετε με διαφάνεια και αξιοπιστία ποια θα είναι τα κόστη συντήρησης

Η Kosmocar – Volkswagen, στο πλ��ίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών της, προχωρά στην εφαρμογή της νέας μοναδικής υπηρεσίας εγγυημένη αξία.

Με την ολοκληρωμένη υπηρεσία εγγυημένη αξία Volkswagen After Sales, ο κάτοχος αυτοκινήτου Volkswagen θα είναι σε θέση να γνωρίζει, ακόμα και πριν την αγορά του αυτοκινήτου του, τι και πόσο θα πληρώσει για την εργοστασιακή του συντήρηση.

Με αυτό τον τρόπο η Volkswagen ενημερώνει με πλήρη διαφάνεια & αξιοπιστία ποια θα είναι τα κόστη συντήρησης και ποιος ο προγραμματισμός των service ώστε να διατηρείται πάντα σαν καινούργιο κάθε αυτοκίνητο Volkswagen.

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ περιλαμβάνει τα παρακάτω προγράμματα και πακέτα Service για ολόκληρο τον κύκλο ζωής του αυτοκινήτου Volkswagen:

• Προγράμματα Service για οχήματα 0-4 ετών
Νέα προγράμματα Service τα οποία περιλαμβάνουνn πλήρη ενημέρωση για το πότε πρέπει να γίνει service και πόσο θα κοστίσει.
• Πακέτα Volkswagen Economy για οχήματα 5-10 ετών
Αποτελούν τη πιο συμφέρουσα πρόταση της αγορά για τους κατόχους αυτοκινήτων Volkswagen 5 έως 10 ετών.
• Πακέτα Volkswagen Economy Plus για οχήματα 10 ετών και άνω
Με τα νέα πακέτα Volkswagen Economy Plus θα μπορεί να κάνει service το κάθε αυτοκίνητο, ακόμα και χωρίς να χρειάζεται. Με όφελος έως και 45% σε βασικές εργασίες συντήρησης.

Βαγγέλης Γκούμας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top