Η Χρυσή Αυγή διέγραψε τον Μπαρμπαρούση - Ανακάλεσε ο βουλευτής

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατήγγειλε τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τη Βουλή -

Διεγράφη από τη Χρυσή Αυγή ο Μπαρμπαρούσης

Πρώτη δημοσίευση 15:57

Τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, που κάλεσε σε πραξικόπημα μέσα από τη Βουλή, προχώρησε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής ενημέρωσε τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ενώ προχώρησε σε δήλωσε με την οποία κατήγγειλε τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τη συνέχεια της διαδικασίας της πρότασης μομφής.

Διαβάστε ακόμη: Σφάζονται κυβέρνηση-ΝΔ για το «πραξικόπημα» του Μπαρμπαρούση

«Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την δήλωση Μπαρμπαρούση, η οποία είναι εκτός γραμμής της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι ένα πολιτικό Κίνημα. Ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης με την δήλωση του αυτή έδωσε μια βαθιά επικοινωνιακή ανάσα στο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Μιχαλολιάκος.

«Σήμερα όλα τα ΜΜΕ, αντί να μιλάνε για την προδοσία της Μακεδονίας που είναι ένα πραγματικό γεγονός, μιλάνε για τα κατά φαντασίαν πραξικοπήματα που δεν υπάρχουν. Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι σε πλήρη συμφωνία απέκλεισαν την Χρυσή Αυγή από την συζήτηση, το μόνο εθνικιστικό κόμμα που έχει ξεκάθαρη θέση για την εθνική μειοδοσία που θα γίνει στις Πρέσπες» πρόσθεσε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο για αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική συμπεριφορά και κατέληξε: «Ποιοι είναι τελικά οι φασίστες; Ποιοι είναι οι τύραννοι και αυτοί, οι οποίοι έχουν φτιάξει ένα αυταρχικό καθεστώς σε αυτήν Χώρα;».

Μπαρμπαρούσης: Ανακαλώ τη δήλωση η οποία… παρερμηνεύθηκε

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε πάντως και την παρέμβαση της Δικαιοσύνης ο πρώην -  μετά τη διαγραφή του  - βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος  Μπαρμπαρούσης σε δήλωσή του ανακάλεσε όσα είπε, με τα οποία τάχθηκε υπέρ ενός πραξικοπήματος και της σύλληψης μελών της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι τα όσα είπε…  παρερμηνεύθηκαν.  Ο βουλευτής επιτίθεται πάντως στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και εκφράζει την προσήλωσή του στη συνταγματική νομιμότητα.         

Συγκεκριμένα ο κ. Μπαρμπαρούσης δήλωσε:    

«Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου -τις οποίες ανακαλώ- επ’ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη Συνταγματική Νομιμότητα. Δυστυχώς, έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένου, ότι σε μια ατυχή δήλωσή μου, έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το Πολίτευμα!

Τονίζω ότι η προσήλωσή μου στη Συνταγματική Νομιμότητα, την οποία υπηρετώ ως εκλεγμένος μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας, από το έτος 2012, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν».

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top