Συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου την Τρίτη

Τζανακόπουλος: Άριστη η σχέση μεταξύ πρωθυπουργού και υπουργού Άμυνας

Συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου την Τρίτη

«Ο πρωθυπουργός και ο κ. Καμμένος έχουν άριστη σχέση» δήλωσε  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στον Σκάι, επιχειρώντας να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις μετά τα «σιωπητήριο» προς τους βουλευτές των ΑΝΕΛ από τον πρόεδρο του κόμματος και την έντονη φημολογία για διάσταση απόψεων.

Διαβάστε επίσης:

Κάτι τρέχει με τον Καμμένο; Φούντωσαν τα σενάρια για ρήξη με τον Τσίπρα

Διαψεύδει ο Παππάς την επεισοδιακή συνάντηση μαζί με Τσίπρα με τον Καμμένο

Μάλιστα ο κ. Τζανακόπουλος ανακοίνωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο την Τρίτη,  με αντικείμενο τις περαιτέρω ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβεί η κυβέρνηση για τους δύο έλληνες στρατιωτικούς. 

Να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα συνεδριάζει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.   

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι  «είναι ευσεβής πόθος της ΝΔ όσα λέγονται για ρήξη μεταξύ της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» και ότι «κάθε φημολογία ή ψίθυρος για ρήξη είναι μία προσπάθεια της ΝΔ να αλλάξει η ιεράρχηση της προτεραιότητας της δημόσιας συζήτησης», αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis.  

Όπως πρόσθεσε «μιλάμε για κυβέρνηση με δύο κόμματα και διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές, υπάρχει αμφισβήτηση και επιμέρους διαφωνίες. Αυτό που καθορίζει τη σχέση των δύο κομμάτων δεν είναι παρά η προσπάθεια για να εξέλθει η χώρα από το καθεστώς των μνημονίων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top