Νέα πρόκληση από βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, αυτή τη φορά κατά την συζήτηση των τροπολογιών της κυβέρνησης για τα προαπαιτούμενα.

Σειρά είχε συγκεκριμένα σήμερα ο  βουλευτής της Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος  αποκάλεσε την επίθεση του  Ηλία Κασιδιάρη κατά της Ρένας Δούρου (στο γνωστό επεισόδιο και εις βάρος της Λιάνας Κανέλλη) σαν…   «δρόσισμα»!

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την έντονη  αντίδραση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση από τα έδρανα (ο οποίος δεν προήδρευε καθώς είχε τοποθετηθεί  ως Βουλευτής) ο οποίος  ζήτησε να υπάρξει πλήρης αποδοκιμασία της Βουλής για τα όσα είπε ο Κ. Μπαρμπαρούσης.  

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διαμαρτυρήθηκαν και υποστήριξαν ότι ο πρόεδρος της Βουλής δεν έχει καταδικάσει ποτέ τα επεισόδια εις βάρος βουλευτών της και τις  επιθέσεις εναντίον των γραφείων του κόμματός τους.

Ο Ν. Βούτσης τους διέψευσε και ανέφερε ότι πάντοτε  υπήρξε πλήρης αποδοκιμασία των επιθέσεων και παρέπεμψε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο   Παππά, ο οποίος συμμετέχει στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

 

Tags: