Απορίες προκάλεσε το γεγονός ότι το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής δεν  έδειξε την επίμαχης σκηνή όπου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης απώθησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Νίκο Δένδια.

Στο τηλεοπτικό πλάνο διακρίνεται ο κ. Δένδιας να στέκεται μπροστά στον κ. Κασιδιάρη, ο οποίος  απευθύνθηκε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ με προσβλητικό ύφος  επειδή… τόλμησε να περάσει από μπροστά του, αλλά δεν διακρίνεται η συνέχεια του επεισοδίου. Φαίνονται απλώς βουλευτές της ΝΔ  - αλλά και άλλων κομμάτων – να τρέχουν στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά στη συνέχεια η κάμερα σταμάτησε να δείχνει τι συνέβαινε και περιορίστηκε δε ένα γενικό μακρινό πλάνο, με τον κ. Μπαλαούρα να φωνάζει επί ώρα την φρουρά  της Βουλής. Μάλιστα, μετά από λίγα λεπτά η μετάδοση διακόπηκε, καθώς με εντολή του κ. Μπαλαούρα υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης.                                 

Το star.gr επικοινώνησε με το γραφείο τύπου και το κανάλι της Βουλής,  από όπου ενημερωθήκαμε ότι οι κάμερες είναι ρομποτικές (χωρίς καμεραμάν) και τοποθετημένες έτσι ώστε να μην καταγράφουν σκηνές έντασης μεταξύ των βουλευτών. Όπως επίσης επιβεβαιώνουν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες, η πάγια οδηγία προς τους τηλεσκηνοθέτες είναι να μην μεταδίδουν επεισόδια στην αίθουσα,  όπως επίσης έχει συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν (σχεδόν πάντα μετά το 2012 με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής).

Διαβάστε ακόμη: 

Αποκαλύψεις Δένδια: Ο Κασιδιάρης με έσπρωξε με τα δύο χέρια - Νερό "έφαγα" σίγουρα και ... ΔΡΟΣΙΣΤΗΚΑ!         

Κασιδιάρης για την επίθεση στον Δένδια: Περιφρούρησα το δικαίωμά μου να μιλάω ελεύθερα!   

Τι είπε ο Δένδιας μετά το ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ επεισόδιο με τον Κασιδιάρη- Οργισμένες αντιδράσεις βουλευτών.

Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η στιγμή που ο Κασιδιάρης βγαίνει από την Ολομέλεια βρίζοντας ΧΥΔΑΙΑ

Πρωτοφανές ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ στη Βουλή! Ο Κασιδιάρης ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ στον Δένδια

Tags: