Διπλό έγκλημα στην Κύπρο: Oι αναρτήσεις του 33χρονου στο Facebook

Το DNA του βρέθηκε στο μαχαίρι και τα ματωμένα ρούχα του φόνου

Οι κυπριακές αρχές έχουν πλέον στα χέρια τους και τα εργαστηριακά αποτελέσματα που δείχνουν ότι ο 33χρονος ήταν εκείνος που έσφαξε τον καθηγητή Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγό του Ντίνα μέσα στο σπίτι τους στον Στρόβολο.

Το μαχαίρι αλλά και τα ματωμένα ρούχα που βρέθηκαν κρυμμένα στο σπίτι του πατέρα του έχουν το γενετικό του υλικό.

Η σύντροφος του 33χρονου, ο ετεροθαλής αδερφός του αλλά και ένας φίλος τους τον καρφώνει ως τον εγκέφαλο.

Στην αναπαράσταση μάλιστα η σύντροφος του έμεινε σε αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του ζευγαριού, λύγισε και αποκάλυψε πώς εκτελέστηκε το σατανικό σχέδιο του μακελειού.

ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ

 

Οι αρχές μετέφεραν με κουκούλα στο σπίτι στην οδό Ζαλόγγου και τον 22χρονο ο οποίος μαζί με τον εγκέφαλο μπήκαν τη νύχτα στο δωμάτιο του ζευγαριού αναζητώντας το χρηματοκιβώτιο.

Στους αστυνομικούς έδειξε καρέ καρέ πώς κινήθηκαν τη μοιραία βραδιά αλλά και πώς κλείδωσαν τον γιο του ζευγαριού στο κελάρι ελάχιστα λεπτά μετά το διπλό φονικό.

Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ

 

Ο 33χρονος βασικός ύποπτος για το μακελειό στην Κύπρο λίγες ημέρες πριν τη σφαγή του ζευγαριού ανέβασε μια φωτογραφία στη σελίδα του στο Facebook, όπου απεικονίζεται ένα μωρό μπροστά από δεσμίδες δολαρίων. Τη φώτο συνοδεύει με το σχόλιο:

«Όλα μπορούν να γίνουν φθάνει να υπάρξει θέληση, υπομονή, αφοσίωση και σεβασμός στον εαυτό μας».

Οι φίλοι του ισχυρίζονται ότι ονειρευόταν τη μεγάλη ζωή και ήθελε να γίνει πλούσιος. Οι αρχές πιστεύουν ότι σκότωσε το ζευγάρι όταν κατάλαβε ότι δεν υπάρχει το χρηματοκιβώτιο που έψαχνε.

Οι αρχές στην Κύπρο θέλουν μέχρι την Παρασκευή να έχουν εξιχνιάσει την υπόθεση καθώς την ημέρα εκείνη λήγει η οκταήμερη κράτηση των 4 υπόπτων.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top