H ενόχληση του Μακρόν όταν Γαλλίδα δημοσιογράφος τον ρώτησε για την ιδιωτική επίσκεψη στο Ταζ Μαχάλ με την Μπριζίτ

Οι επικριτές του τον κατηγορούν ότι εκμεταλλεύεται την εικόνα του και τα ΜΜΕ ακόμα και σε πριβέ στιγμές

Θέμα σχολιασμού έχει γίνει στη Γαλλία η επικοινωνιακή τακτική του Εμμανουέλ Μακρόν που σε ιδιωτικές του επισκέψεις καλεί σχεδόν πάντα πλήθος δημοσιογράφων και φωτογράφων.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα η ιδιωτική του επίσκεψη με την σύζυγο του Μπριζίτ στο Τάζ Μαχάλ… που έκανε το γύρο του κόσμου και έγινε αντικείμενο ερώτησης από Γαλλίδα δημοσιογράφο που ενόχλησε τον Γάλλο πρόεδρο.

«Κύριε Πρόεδρε μπορείτε να μου δώσετε τη δική σας ερμηνεία για τη λέξη "ιδιωτική" γιατί χθες υπήρχαν πολλές κάμερες, πολλοί φωτογράφοι κατά την διάρκεια της "ιδιωτικής" σας επίσκεψης στο Ταζ Μαχάλ».

Αυτή ήταν η ερώτηση της Γαλλίδας δημοσιογράφου που ενόχλησε τον Εμμανουέλ Μακρόν κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου για την επίσκεψη του στην Ινδία.

Οι επικριτές του τον κατηγορούν ότι εκμεταλλεύεται την εικόνα του και τα ΜΜΕ ακόμα και σε ιδιωτικές στιγμές όπως στο Ταζ Μαχάλ, για να αποσπάσει την προσοχή της κοινής γνώμης από την πολιτική σκληρής λιτότητας που επιβάλλει. Πάντως ο Μακρόν έσπευσε να απαντήσει στη δημοσιογράφο μη μπορώντας να κρύψει τη δυσφορία του.

«Αν η δυσφορία εκείνων που δεν ήταν εκεί τους οδηγεί να θέτουν τέτοιες ερωτήσεις, τότε θα πρέπει να αναρωτηθούν εάν θα δεν θα έπρεπε να μην υπάρχει κάλυψη από τα ΜΜΕ. Ωστόσο σας ευχαριστώ για την υψηλή ποιότητα της ερώτησης σας».

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΠΑΡΜΑΝ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ

 

Πίσω στη Γαλλία, ρατσιστική επίθεση σε μπάρμπαν από μεγαλοστέλεχος και κοινοβουλευτικό συνεργάτη της Μαρίν Λεπέν κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η επίθεση του ακροδεξιού στελέχους έγινε τη στιγμή που η Μαρίν Λεπέν επιχειρεί να αποβάλλει το στίγμα μιας παράταξης που συνδέεται με τον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό ώστε να διευκολύνει τις συμμαχίες με άλλα κόμματα. Ο συνεργάτης της υπέβαλλε χθες την παραίτηση του.

Της Μαρίας Δεναξά, ανταποκρίτριας του Star στη Γαλλία.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top