Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους που συνετρίβη στο Ιράν – Νεκροί και οι 65 επιβαίνοντες

Mετά από μια ημέρα αναζήτησης

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους που συνετρίβη την Κυριακή ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο από την Τεχεράνη προς την πόλη Σεμιρόμ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 65 άνθρωποι, εντοπίστηκαν σήμερα στο κεντρικό Ιράν.

Όπως μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα τον αντικυβερνήτη της επαρχίας Κιχγκιλουγιέ και Μπογιέρ-Αχμάντ, τα συντρίμμια του δικινητήριου αεροπλάνου της εταιρείας Aseman Airlines βρέθηκαν κοντά στην πόλη Ντενγκεζλού, στην επαρχία του Ισφαχάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H τραγική ειρωνία με τον πιλότο του μοιραίου αεροπλάνου που συνετρίβη στα βουνά του Ιράν

Άγιο είχε ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης - Καθυστέρησε και έχασε το αεροπλάνο που συνετρίβη στο Ιράν

Να σημειώσουμε, πως χθες ανήμερα της συντριβής του αεροσκάφους υπήρξε μια σύγχυση, καθώς αρχικά ο εκπρόσωπος της εταιρίας βγήκε και δήλωσε πως όλοι οι επιβαίνοντες ήταν νεκροί, ενώ στη συνέχεια με νέες του δηλώσεις ανακάλεσε τις προηγούμενες, λέγοντας πως δεν είχαν καταφέρει να εντοπίσουν το αεροπλάνο και πως είναι άγνωστος ο αριθμός των νεκρών.

Δυστυχώς, μια ημέρα μετά τις συνεχείς αναζητήσεις, αυτό που όλοι φοβόντουσαν από την αρχή επιβεβαιώθηκε.

Να αναφέρουμε τέλος, πως στο μοιραίο αεροπλάνο επρόκειτο να επιβιβαστεί και ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης. Ωατόσο καθυστέρησε να φτάσει στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να χάσει το αεροπλάνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top