Νέα «σφαλιάρα» της Μελάνια στον Τραμπ: Αντί για το χέρι της του «δίνει» το μανίκι της

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αρνείται πεισματικά να τον αφήσει να την κρατήσει και τραβιέται επιδεικτικά

Δεν είναι μια, δεν είναι δυο αλλά είναι πολλές πλέον οι φορές που ο φακός έχει τσακώσει τη Μελάνια Τραμπ να αποφεύγει να πιάσει το χέρι του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια δημόσιων εμφανίσεων τους.

Και αν μια κίνηση μπορεί αρχικά να θεωρείται τυχαία, τότε τι συμβαίνει όταν αυτή επαναλαμβάνεται;

Αυτή τη φορά, το γύρο του διαδικτύου έκανε η επική κίνηση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε (μάταια για ακόμα μια φορά) να τη πιάσει από το χέρι την ώρα που κατευθύνονται προς το αεροπλάνο με προορισμό το Οχάιο.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η Μελάνια έχει κρύψει τα χέρια της κάτω από το άκρως εντυπωσιακό της παλτό, με αποτέλεσμα στη θέση του χεριού να «κρέμεται» το μανίκι της, το οποίο σε κάποιες στιγμές αμηχανίας προσπάθησε να κρατήσει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Στο video, θα δείτε επίσης τη στιγμή που η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τραβιέται επιδεικτικά όταν ο Τραμπ προσπαθεί να την κρατήσει από το χέρι. Τότε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σταματά, ενώ κοκαλώνει και η Μελάνια. Περνούν μερικά δευτερόλεπτα (που στον Τραμπ πρέπει να φάνηκαν αιώνες) και οι δυο τους κατευθύνονται προς το αεροπλάνο.

Άλλο που δεν ήθελαν οι συνωμοσιολόγοι των social media να αρχίσουν τις θεωρίες μετά από αυτό το σκηνικό, καθώς ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει και το σκάνδαλο με την πορνοστάρ (διαβάστε εδώ περισσότερα) το οποίο φέρεται να έχει δημιουργήσει ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι.

«Πάντα αναρωτιόμουν γιατί η Μελάνια φοράει το παλτό της με τόσο ηλίθιο τρόπο. Δεν έχει δει ποτέ ξανά μια γυναίκα να επιμένει να φορά κάθε παλτό με αυτό τον τρόπο. Τώρα ξέρω γιατί! Έτσι ώστε ο Τραμπ να μην μπορεί να της πιάσει το χέρι. Χα! Το να φορά κανείς έτσι το παλτό μπορεί να φαίνεται άβολο, αλλά κοιτάξτε ποια είναι η εναλλακτική!» έγραψε ένας χρήστης.

«Όλα αποκτούν κάποιο νόημα τώρα. Κοιτάξτε στην αρχή που προσπαθεί να της πιάσει το χέρι και τελικά πιάνει το μανίκι από το παλτό της χωρίς το χέρι της μέσα» ανέφερε ένας άλλος. «Αν δεν έχεις βάλει το χέρι μέσα στο παλτό, δεν μπορείς να πιάσεις και χέρι» τονίζει κάποιος τρίτος και ένας άλλος αναφέρει ίσως το αυτονόητο: Μη με αγγίζεις!»


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top