Ρωσίδες κάνουν yoga στους μείον 41 βαθμούς Κελσίου – Γιαγιά διασχίζει με γυμνά πόδια παγωμένο ποτάμι

Μεγάλη Βρετανία: Αντιγήρανση με yoga προσώπου

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο το οποίο δείχνει δύο θαρραλέες Ρωσίδες να κάνουν yoga σε...πολικές θερμοκρασίες.

Τι κι αν το θερμόμετρο στην περιοχή Αμούρ της Ρωσία δείχνει μείον… 41 βαθμούς κελσίου; Η Γιούλα και η Εκατερίνα απτόητες κάνουν yoga πάνω στο χιόνι.

Φορώντας μόνο τα αθλητικά τους μπουστάκια και κολάν, οι νεαρές Ρωσίδες δοκιμάζουν όλες τις στάσεις: Ισορροπούν με το κεφάλι χωμένο στο χιόνι και τα πόδια στον αέρα, ενώ κάνουν στηρίξεις. Το πρόγραμμα τους περιλαμβάνει ακόμα και aerial yoga!

Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ ΜΕ YOGA ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 

Φουσκώνει τα μάγουλά της και μεταφέρει τον αέρα από το ένα στο άλλο για 30 δευτερόλεπτα. Η ειδικός της yoga προσώπου δείχνει πώς μπορεί κανείς με απλούς τρόπους να διατηρήσει τη νεότητα και τη σφριγηλότατα του.

Στη συνέχεια με απαλές κινήσεις της παλάμης στρώνει μια με το ένα και μια το άλλο χέρι το μέτωπο, αφαιρώντας όπως υποστηρίζει, την ένταση και το άγχος.

ΡΩΣΙΑ: ΓΙΑΓΙΑ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΠΟΤΑΜΙ

 

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό η θαρραλέα γιαγιά  Λουντμίλα Γιαλίκοβα στην περιφέρεια Βόλογκντα της Ρωσίας βγάζει τις γαλότσες της και διασχίζει το παγωμένο ποτάμι καθώς δεν υπάρχει γέφυρα κι εκείνη πρέπει να αγοράσει ψωμί.

Το βίντεο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. Οι χρήστες των social media ζητούν από τις τοπικές αρχες να μεριμνήσουν. Η ηλικιωμένη γυναίκα απαντά σε όλους:"Όπου υπάρχει θέληση…υπάρχει και τρόπος!"

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top