Φρίκη! Δολοφόνησαν 55χρονη κατά τη διάρκεια ερωτικών βασανιστηρίων

Την πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων

Νεκρή 55χρονη σε ερωτικά βασανιστήρια

Φρικτό θάνατο βρήκε στο Βερολίνο μια 55χρονη γυναίκα από ένα ζευγάρι που γνώρισε μέσω διαδικτύου σε μια σελίδα που επισκέπτονται άτομα με ιδιαίτερα ερωτικά ενδιαφέροντα.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 55χρονη Μαριάννα Μ., γνώρισε τον 36χρονο Ταϊφούν Σ. και την 27χρονη σύντροφό του Τζάσμιν Π. σε ένα φόρουμ και συμφώνησε να συναντηθεί μαζί τους για να κάνουν σεξ.

Το ραντεβού δόθηκε σε διαμέρισμα που είχε νοικιαστεί ειδικά για την περίσταση, όπου η άτυχη γυναίκα βασανίστηκε μέχρι θανάτου και μετά η σορός της πετάχτηκε σε κάδο απορριμμάτων.

Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί η 55χρονη βασανίστηκε για ώρες από το ζευγάρι που όταν κατάλαβε ότι είχε ξεψυχήσει μετέφερε το άψυχο κορμί της από τα σκαλιά για τέσσερις ορόφους και το πέταξε στα σκουπίδια.

Το πτώμα της γυναίκας, το βρήκε ένας περαστικός, τυλιγμένο σε μια γκρι κουβέρτα. Μάλιστα το ζευγάρι συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Βερολίνου, λίγο πριν διαφύγει στην Τουρκία.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, ο 36χρονος είχε στο παρελθόν κατηγορηθεί για εμπόριο ναρκωτικών, επιθέσεις, κατοχή όπλων και κλοπές. Η σύντροφός του δε, είχε στο ποινικό της μητρώο κατηγορίες για απειλές, αντίσταση κατά της αρχής και κλοπές. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top