Το είδαμε κι αυτό! Η Εμινέ Ερντογάν απέκτησε twitter

Το σχόλιο του Ερντογάν τον λογαριασμό της συζύγου του προκάλεσε γέλια στην Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΡ

Σε γέλια έσκασε η Κεντρική Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, με σχόλιο του Τούρκου Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, για το twitter εντός της συνεδρίας.

Ο λόγος για τον λογαριασμό στο twitter που άνοιξε η Εμινέ Ερντογάν πριν από μια βδομάδα, για να ανεβάζει τις κοινωνικές της δραστηριότητες, οι οποίες έχουν αυξηθεί τους τελευταίους μήνες. Η Εμινέ Ερντογάν ήδη έχει στείλει τα πρώτα της tweet, ξεκινώντας με την επίσημη επίσκεψή της, μαζί με τον σύζυγό της, στη Σερβία. Ήδη έχει πάνω από 40 χιλιάδες ακόλουθους, ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος Ερντογάν, υπουργοί, βουλευτές και στελέχη του ΑΚΡ. Η ίδια ακολουθεί μόνο τον Ταγίπ Ερντογάν και τον λογαριασμό της προεδρίας στα τουρκικά και στα αγγλικά. 

Στην συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής στέλεχος του κόμματος - αντιδρώντας σε προηγούμενες επικρίσεις του Ταγίπ Ερντογάν εναντίον στελεχών του ΑΚΡ που τους καλούσε «να αφήσουν το twitter και να κοιτάξουν τι λέει ο λαός» - υπενθύμισε ότι «και η Κυρία άνοιξε λογαριασμό στο twitter». Η απάντηση του Ερντογάν ήταν: «Και ο λογαριασμός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακολούθησε τον λογαριασμό της Κυρίας». 

Σε παραιτήσεις δημάρχων επιμένει ο Ερντογάν

Την ίδια στιγμή, ο Ερντογάν επιμένει σε παραιτήσεις δημάρχων, ανάμεσά τους και δήμαρχος Άγκυρας, Μελίχ Γκιοκσέκ. «Τρεις δήμαρχοι παραιτήθηκαν και πιστεύω ότι και οι τρεις θα δώσουν την παραίτησή τους το συντομότερο», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος χαρακτηριστικά.

Ο Ερντογάν δήλωσε πως η φράση που του απέδωσαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης ότι «αν δεν παραιτηθούν, οι συνέπειες θα είναι βαριές», δεν ανήκει στον ίδιο και πως αυτό που εκείνος είχε πει είναι ότι «θα γίνει αυτό που πρέπει». 

Πάντως, οι πληροφορίες έφεραν τον Μελίχ Γκιοκσέκ να αρνείται να παραιτηθεί, αν και σήμερα, Πέμπτη, τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως αύριο αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του. 

 

Από την Τουρκία, Άννα Ανδρέου

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top