Απίστευτο! 17χρονος ανυπόμονος επιβάτης αεροπλάνου άνοιξε την έξοδο κινδύνου κι έκανε τσουλήθρα στο φτερό

Συνελήθφη από τις αρχές

Αν όταν μπαίνετε σε αεροπλάνο είστε νευρικοί και σας ενοχλούν οι διπλανοί σας, ξανασκεφτείτε το!

Ένας 17χρονος Αμερικανός βγήκε…πανηγυρικά από το αεροπλάνο με το οποίο ταξίδευε, ανοίγοντας την έξοδο του κινδύνου, μετά την προσγείωση. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έκανε τσουλήθρα στο φτερό και πήδηξε στο έδαφος!

Οι υπόλοιποι επιβάτες βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ! Οι εργαζόμενοι του αεροδρομίου κυνήγησαν τον 17χρονο και τον έπιασαν, ενώ η αστυνομία τον συνέλαβε.

Οι επιβάτες υποστηρίζουν ότι ο νεαρός ήταν ανήσυχος καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης από την πόλη του Παναμά στο Σαν Φρανσίσκο, που διήρκησε 7 ώρες.

Μιλώντας στο KNTV, οι άνθρωποι που κάθονταν δίπλα του περιέγραψαν την εικόνα της εξόδου του: «Ήταν σαν να... πέταξε. Έγινε πραγματικά γρήγορα». Ο Sebastian Tamarelle, ο άνθρωπος που καθόταν πίσω του, είπε ότι «είδα ξαφνικά ότι η έξοδος κινδύνου ήταν ανοιχτή».

Η αεροπορική εταιρεία στην οποία πραγματοποιήθηκε το συμβάν ανακοίνωσε ότι «μια αεροσυνοδός έκλεισε ξανά την πόρτα και το αεροσκάφος πήγε στην έξοδο στην οποία όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια. Ο νεαρός επιβάτης συνελήφθη. Όλοι συνεργαζόμαστε πλήρως με τις αρχές που ερευνούν την υπόθεση».

Παρακάτω στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το άνοιγμα της εξόδου κινδύνου από επιβάτη, χωρίς να έχει δώσει σχετική εντολή το πλήρωμα, αποτελεί παραβίαση της ομοσπονδιακής νομοθεσίας.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top