Η πριγκίπισσα Νταϊάνα εξομολογείται: Οι γονείς μου δεν μου είπαν ποτέ “σ’ αγαπώ”

Νέες αποκαλύψεις για το ντοκιμαντέρ σχετικά με τη ζωή της

Νταϊάνα: «Οι γονείς μου δεν μου είπαν ποτέ “σ’ αγαπώ”»

Με μεγάλη αγωνία αναμένουν οι Βρετανοί το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, στο οποίο η ίδια κάνει απίστευτες αποκαλύψεις για το γάμο της με τον Κάρολο, αλλά και τα παιδικά της χρόνια.

Μάλιστα εν όψει την προβολής του στις 6 Αυγούστου από το Channel 4, γίνονται διάφορες διαρροές για να κρατούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ακμαίο.

Εκτός λοιπόν από τις απιστίες του Καρόλου, στο ντοκιμαντέρ αυτό η Νταϊάνα μιλά και για τη σχέση της με τους γονείς της.

 «Οι γονείς μου δεν μου είπαν ποτέ ότι με αγαπούν, ούτε κατά διάνοια, δεν υπήρχαν αγκαλιές, ούτε κάτι παρόμοιο», εξομολογείται η ίδια στον καθηγητή ορθοφωνίας Πίτερ Σέτελεν, ο οποίος της έκανε μαθήματα στο παλάτι του Κένσιγκτον από τον Σεπτέμβριο του 1992 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 1993.


Η Νταϊάνα είχε εκμυστηρευτεί στον δάσκαλό της άσχημα παιδικά της χρόνια, τονίζοντας ότι είχε ατυχήσει και ως παιδί, αλλά και μετά ως γυναίκα όταν παντρεύτηκε τον Κάρολο.

Ο αδελφός μάλιστα της Νταϊάνα, κόμης Τσαρλς Σπένσερ έκανε έκκληση στο κανάλι μέσω συνέντευξής του στη Daily Mail να μην προβάλει το ντοκιμαντέρ, τονίζοντας ότι θα αναστατώσει τις ζωές των δύο γιων της, του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι.

Μάλιστα η Νταϊάνα είχε εξομολογηθεί στον Σέτελεν ότι η σεξουαλική της ζωή με τον Κάρολο δεν ήταν καθόλου καλή.

 «Ήταν τόσο περίεργο, δεν ξέρω, δεν το ζητούσε καθόλου (το σεξ) από την πλευρά του. Μία φορά κάθε τρεις εβδομάδες κι εγώ σκεφτόμουνα...», του είχε πει.

Οι αποκαλύψεις αναμένεται να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση στο παλάτι, ενώ οι κακές γλώσσες λένε ότι το Μπάκιγχαμ έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να μην προβληθεί το ντοκιμαντέρ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top